Legközelebbi eseményeink


96 éves példamutatás a MEAFC házi rangadóján!

2015. február 28. (szombat) 14:29

Papírforma győzelmet hozott a két miskolci csapat visszavágója.

Összeszedett és eredményes játékkal indítottak a „vendég” Sneiderék, ám az utolsó két perc 9-0-ás hazai szakaszával nem tudtak mit kezdeni, így pillanatok alatt megugrott a különbség. Drahos szemfüles passzait Szojka és Kovács is a megfelelő helyre továbbította, míg Radányi gyakorlatilag már ekkor foghatatlannak bizonyult (30-16).

A második negyedben továbbra is nagy sebességet próbált diktálni a MEAFC, amibe azért jó pár hiba is becsúszott. Odaát Horváth Marci vette fel a kesztyűt és percek alatt szerzett 3 támadólepattanót követően 7 pontot. Szepesi pöcizése már időn túl érkezett, így a félidőre 3 ponttal, de tovább nőtt a két csapat közti differencia (52-35).

Fordulást követően Bende szlalomozott párszor eredményesen, de az ellentámadásoknál a végül erős dupla-duplával záró Radányi (21 pont, 11 lepattanó) és Szojka gyorsan lerendezték a benti területet (77-51).

A záró tíz percben Papp – ahogy a MEAFC II ellen legutóbb is – szórta meg magát, ám a 100. pontot ezúttal átengedte Takácsnak. A mérkőzés csapataink szemszögéből nézve így tisztes győzelemmel illetve vereséggel ért véget (100-64).

A találkozó legszebb jelenete Fejes Jancsi és az aznapi születésnapját 11 lepattanóval ünneplő Kovács Sanyi nevéhez fűződik. Két kosárlabdás ikonunk a mérkőzés vége felé bemutatta, hogyan lehet - ha úgy tetszik, hogyan kell - egy szabad labdáért kortalan lelkesedéssel és motiváltsággal harcba szállni. A végül feldobással záruló vetődés és földharc szereplői 96 évnyi közös rutint vittek le a földre egy guruló labdáért. Nem mindennapi élmény volt látni, annyi bizonyos. Szép volt, Fiúk!

 

MEAFC – MEAFC II 100-64 (30-16, 22-19, 25-16, 23-13)

NB II-es bajnoki mérkőzés, Miskolc, Körcsarnok. Vezette: dr. Mészáros, Lónáth.

MEAFC: Kiss (14), Drahos (7), Szepesi (9/3), Szojka (21), Radányi (21). Csere: Papp (16), Takács (6), Kovács (6), Áron. Edző: Bene Szilárd.

MEAFC II: Sörlei (5/3), Horváth (19/6), Sneider (6), Baptiszta (8), Márton (1). Csere: Bende (8/3), Tamás (8), Fejes (5/3), Hegedűs N. (4), Hegedűs R.

 

 

Bene Szilárd, vezetőedző: Ugyanolyan nehéz volt felpörögnünk ezen a mérkőzésen is, mint a decemberi találkozón, de helyenként sikerült jó ritmusban játszanunk. Örülök, hogy a MEAFC-hoz méltó sportszerű találkozó volt, egyben gratulálok II-es csapatunknak.

Sneider Zoltán: Szorosabb meccset játszottunk, mint legutóbb.

 

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk