Legközelebbi eseményeink


A Kozák-testvérek mostantól a MEAFC-ot erősítik!

2019. június 20. (csütörtök) 21:24
Kozák Márton (balra) és Kozák Bertalan is miskolci színekben folytatja. Kozák Márton (balra) és Kozák Bertalan is miskolci színekben folytatja.

A debreceni nevelésű kosárlabdázók Miskolcon fejlődhetnek tovább.

Kozák Márton és Kozák Bertalan személyében két roppant motivált ifjú kosárlabdázó csatlakozott a MEAFC-Miskolc alakulóban lévő jövő évi keretéhez.

A debreceni játékosok igazán sikeres szezont hagytak maguk mögött, hisz a DEAC színeiben nem csak az U-20-as döntőn, de a Nemzeti Egyetemi Bajnokságban is megszerezték az ezüstérmet. Az idősebb fivér, az 1998-as születésű Márton ezen felül tagja volt a Debrecen NB I/A csoportos csapatának is, amelyik idén a Magyar Kupában a bronzéremig jutott.

Bár mindketten alapembernek számítottak az NB I/B Zöld csoportjának 8. helyén végző csapatukban, a testvérpár az újabb kihívást keresve végül Miskolcra igazolt.

„Azért döntöttem a MEAFC mellett, mert egy nagyon szimpatikus, fiatalos és agresszív csapatot ismertem meg bennük a korábbiakban, és úgy gondolom, hogy nagyon sokat tudnak majd segíteni a fejlődésemben.” – foglalta össze az 1-es és 2-es poszton „A” csoportos tapasztalattal is rendelkező Kozák Márton döntésének hátterét.

Az 1999-es születésű, leginkább 2-es és 3-as poszton bevethető Kozák Bertalan is közel hasonló véleményt formált:

„Szerettem volna a Zöld csoport után kipróbálni magam egy erősebb bajnokságban is, és biztos vagyok abban, hogy a Miskolc tagjaként a Piros csoportban én is sokat tudok majd fejlődni”.

A MEAFC-Miskolc családjához a nyári felkészülés elején csatlakozó Kozák-testvérek tanulmányaikat is a Miskolci Egyetemen folytatják, így Drahos Gábor vezetőedző nem csupán az NB I-es csapatnál, de a MEFOB gárda soraiban is számíthat majd rájuk a jövőben.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk