Legközelebbi eseményeink


A második meccsre sikerült összpontosítani a csapatnak

2017. május 28. (vasárnap) 17:35

Fiú serdülő regionális bajnokság, Alapszakasz IV., Észak-keleti régió, "A" csoport

MEAFC Jezsuita - Ziccer Tigrisek  44-55 (14-20, 6-10, 6-11, 18-14)

MEAFC: Németh (15), Kisfalusi (10/3), Boldogh (6), Geszti (6), Dabasi-Halász (5), Bűdi (2), Juhász, Kovács, Kövessy, Megyesi, Papp, Veit. Edző: Vukicevic Milen.

Debrecen: Pala (12), Czeglédi (11), Csirkés (11), Túri (9/3), Orosz (7), Sturman (2), Tóth (2), Juhász (1), Csoknyay, Gorzsás, Kalmár, Vas. Edző: Kovács Balázs.

Vukicevic Milen, vezetőedző: Sajnos az utolsó tornán nem tudtunk teljes összeállításban pályára lépni, ez látszódott a játékunkon is. Ha jobban összpontosítunk, és jobban értékesítjük ziccereinket, nyerhettünk volna. A védekezésben és a támadásban egyaránt voltak hibák, amelyeket nem lett volna szabad engedjünk, ha nyerni szerettünk volna.

 

Mezőcsáti DSE - MEAFC Jezsuita   38 - 71  (11-11, 4-23, 12-21, 11-16)

Mezőcsát: Tompa (14), Tóth (9/3), Nagy (6), Fodor (4), Nemes (3), Molnár (2), Bádonyi, Horovecz, Illés, Répási, Tirpák, Zarándi. Edző: Lörincz Mihály.

MEAFC: Dabasi-Halász (25), Juhász (15), Németh (12), Geszti (8), Kisfalusi (6), Boldogh (3), Bűdi (2), Kovács, Kövessy, Megyesi, Papp, Veit. Edző: Vukicevic Milen.

Vukicevic Milen, vezetőedző: Az előző meccshez képest javult a játékunk, nagyobb önbizalommal támadtunk, jobban értékesítettük a különböző szituációkat, a védekezés is javuló tendenciát mutatott. Ennek köszönhetően több gyorsindításunk és gólhelyzetünk alakult ki. Gratulálok a fiúknak az elért eredményekhez és az éves munkához! Sokat fejlődtek és remélem, hogy a következő szezonban még ügyesebbek lesznek.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk