Legközelebbi eseményeink


A pályán és a padon is csapatként „lélegeztünk”

2018. január 23. (kedd) 05:53

Kenguru Kupa, Alapszakasz 4. forduló, 2. régió, "C" csoport

MEAFC Csibészek- MEAFC Kossuth 9-45 (2-11, 1+2-8+3, 2-15, 2-8)

Miskolc: Burony (2), Kiss (2), Simon (2), Orosz (1), Révay (1), Tomolya (1), Heinrich, Mezei, Szabó, Tisza. Edző: Szollár Gergő.

MEAFC: Kiss F. (20), Kiss Z. (12), Holló (5), Rozmán (4), Kovács (3), Sándor (1), Hegyi, Ling, Szeniczey, Szihalmi, Sziklai. Edző: Béres Dávid.

 

MEAFC Kossuth- Tiszaújvárosi Phoenix KK 47-41 (14-3, 9+4-15+2, 10-11, 10-10)

MEAFC: Kiss F. (15), Kiss Z. (15), Holló (9), Rozmán (5), Ling (2), Sziklai (1), Hegyi, Kovács, Sánor, Szeniczey, Szihalmi. Edző: Béres Dávid.

Tiszaújváros: Tarjáni (12), Oláh (7), Szonda (6), Farkas K. (4), Járai (4), Gulyás (3), Vermes (3), Farkas B. (2), Illés, Sikorszki, Suba, Varga. Edző: Fejes Anita.

 

Béres Dávid edző: Első mérkőzésünket „testvér” csapatunk ellen vívtuk. Az előző fordulóhoz képest kevesebb hibával játszottunk, látszott a srácokon a küzdeni akarás és élvezték a játékot. Voltak egyéni, szép teljesítmények és nem utolsó sorban örülök annak is, hogy mindenki megtalálta a helyét a csapatban és hozzátett a sikerhez! Gratulálok a Csibészeknek, hogy egy jó mérkőzést tudtunk egymás ellen játszani!

A következő meccsünket a tiszaújvárosiak ellen kezdtük. Már a bemelegítésnél látszott, hogy nem lesz könnyű dolgunk, de ezért is szép sportág a kosárlabda, hiszen az utolsó pillanatig nincs eldőlve semmi! Az első negyedet jól kezdtük, agresszív védekezéssel, nyomás volt a labdás játékoson, sok szerzett labdánk volt, melyeket pontokra váltottunk. A második negyed kicsúszott a markunkból, de jól tartottuk magunkat, így csak pár ponttal, de még mi vezettünk. A harmadik negyed elég idegölő volt mindkét csapat számára, hiszen fej-fej mellett haladtunk és itt már előjöttek a hibák, kimaradt helyzetek, pontatlan passzok. Az utolsó negyedhez érkeztünk, mindent vagy semmit alapon vágtunk neki a záró játékrésznek. Végre eljutottunk odáig, hogy a fiúk a padon és a pályán is egy csapatként „lélegeztek”, szurkoltak és együtt éltek a játékkal! Végül pár pont előnnyel sikerült győztesen elhagynunk a küzdőteret.

Összegzésül: Kevesebb hibával játszunk az előző fordulókhoz képest, de még mindig van hová fejlődni a labdavezetésben az egyéni védekezésben és nem utolsó sorban a megfelelő döntések meghozatalában! Örülök, hogy végre egy csapatként tudtunk játszani, és minden játékos hasznosan hozzájárult a csapat győzelméhez! Köszönöm a kilátogató szülők biztatását és szurkolását! Gratulálok a csapatomnak, csak így tovább!

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk