Legközelebbi eseményeink


Ajánlott esemény: Utcai futófesztivál Miskolcon, tizenötödször!

2016. augusztus 31. (szerda) 17:23

A Miskolci Barátság Maraton – 2016 elnevezésű nemzetközi futófesztivált  idén október 16-án, vasárnap rendezik meg a borsodi megyeszékhely belvárosában.

A rendező Miskolc Egészséges Ifjúságáért Alapítvány és a társrendező  Marathon Club SE által sorrendben már tizenötödik alkalommal életre hívandó erőpróba hazai és külföldi résztvevői egy  5,25 km-es  körpályán búcsúztathatják az idei futószezont. A szervezők az amatőr és profi sportemberek, családok, iskolai csoportok, baráti társaságok számára is megmérettetési lehetőséget kínálnak.

A népkerti Miskolc Városi Szabadidőközpont (Generali Aréna) előtti téren kijelölt versenyközpontból október 16-án, vasárnap négy egyéni – maraton (42,2 km, félmaraton (21,1 km), kismaraton (10,5 km, minimaraton (5,25 km) és egy félmaratoni váltó szám résztvevői kezdhetik meg az aszfaltkoptatást. Az óvodásoknak és kisiskolásoknak 900 méteres, illetve 2,2 km-es Decathlon- futamokkal kedveskednek a házigazdák. A verseny hivatalos időmérője az EvoChip Hungary Team Kft., míg a hangulatfelelős Péter Attila.

A tavaly hét nemzet – Algéria, Amerikai Egyesült Államok,  Brazília, Marokkó, Kazahsztán, Szlovákia, Magyarország  sportolóit felvonultató Barátság Maraton részletes versenykiírását a www.hegyimaraton.hu  és a www.maratonclubmiskolc.hu honlapokon lehet megtalálni, ahol az előnevezésre és a verseny egyedi pólójának megrendelésére is lehetőség kínálkozik. Kedvezményes előnevezés és pólórendelés október  7-én, 24 óráig.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk