Legközelebbi eseményeink

A MEAFC női kosárlabda csapata a Női Kelet Liga utolsó fordulójában, 2013. május 27-én hazai pályán fogadta a DEAC (Debrecen) csapatát. A mérkőzés egy igazi döntőnek minősült, hiszen előzetesen tudható volt, hogy a bajnokság 1-2. helyén álló riválisok mérkőzésének kimenetele határozza meg a bajnokság végeredményét. Ennek megfelelően a találkozó rendkívül izgalmas és fordulatos volt, sokáig Debrecen vezetett, majd a harmadik és negyedik negyedben egál és 1-2 pontos miskolci előny volt jellemző. Végül lányaink diadalmaskodtak 72-67 arányban, ezzel megnyerve a Női Kelet Ligát!

GRATULÁLUNK a szép eredményhez, az egész évi kitartó munkához!

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség 2013. május 29-én megtartott Közgyűlésén hallgatói díjjal ismerte el Molnár Eszter egyetemi évei alatt és tanulmányai befejezése óta a hallgatók sportoltatása érdekében kifejtett tevékenységét.

2013. május 29. (szerda) 21:57

Küldöttközgyűlést tartott a MEAFC

2013. május 27-én küldöttközgyűlést tartott a MEAFC a Miskolci Egyetem Körcsarnokában.

PHOENIX KK Tiszaújváros - MEAFC  92-98

2013.05.28. Megyei bajnokság

Csapataink nagyszerű mérkőzéseket játszottak és az esélyesebbnek tartott csapatok ellen is győzelmeket arattak. A lányok legyőzték a TFSE-t, a fiúk egyetlen (1 pontos) vereségüket pedig a forduló bajnokától szenvedték el.

Tájfutóink a hétvégén Bükkszentkereszten megrendezett rangsoroló versenyen a kevés nevező miatti kategória összevonások következtében és a rossz időjárás (eső) ellenére az erős mezőnyben dobogós helyen végeztek.

A hétvégén a Dr. Koltai Jenő Sportközpontban (TF) megrendezett MEFOB Atlétika bajnokságon két versenyzőnk képviselte egyetemünket.

A MEAFC férfi kosárlabda csapata május 24-én az NB2-es bajnokság utolsó fordulójában is diadalmaskodott, idegenben megverte 88-83 arányban Eger csapatát.

Férfi páros: 3. Kecskeméthy Károly - Tóth Joel
Női páros: 4. Szabó Viktória - Guzi Dóra

2013. május 28. (kedd) 17:05

Győzelem az utolsó hazai mérkőzésen!

MEAFC - Sátoraljaújhelyi TK 89-65

2013.05.22. Megyei bajnokság

1. oldal / 3
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk