Legközelebbi eseményeink
2014. október 31. (péntek) 11:25

Egy jó félidő kezdésképp!

Serdülő „A” csapatunk is lejátszotta első bajnoki mérkőzését. Bár helyenként biztató játékkal lepték meg edzőjüket, az egyelőre erősebb csapat benyomását keltő Nyíregyháza otthonából most még nem tudtak győzelemmel hazatérni.

2014. október 31. (péntek) 09:57

MEAFC II: Idegenbeli vereség

Második bajnoki mérkőzésén sem sikerült megszerezni a győzelmet kettes sorszámú nb2-es csapatunknak. A „B” csoportos DEAC-ból „lejátszó” fiatalokkal megerősített debreceni gárdával szemben esélyünk sem volt a győzelemre. Legközelebb jövő héten szintén idegenben, a Gyula elleni mérkőzésen kínálkozik lehetőség a javításra.

2014. október 30. (csütörtök) 22:51

Azonnal borítottuk a papírformát!

Győzelemmel indította fiú csapatunk az Egyetemi Bajnokságot. A gazdasági szempontokat is figyelembe vevő lebonyolítási rendszer miatt többnyire páros kosárlabda meccseket szervezve rendezik a fordulókat, így - a lányokhoz hasonlóan - a miskolci legények is a Szeged gárdája ellen mérkőztek. Utóbb kiderült, hogy nem is akárhogyan.

2014. október 30. (csütörtök) 22:42

Plusz egy meccs, plusz egy fő!

Magabiztos vendéggyőzelem született egyetemista lányaink második hazai mérkőzésén. A sokkal energikusabb és – magasabb osztálybeli rutinnal rendelkező játékosai révén – rutinosabb szegedieket a múlt meccsünkhöz képest egy újabb játékossal „gyarapodó” csapatunk csak az utolsó negyed tíz percében tudta megszorítani.

2014. október 29. (szerda) 20:32

Egyetemi kosárlabda: Elkezdődött a bajnokság!

Elsőként lányaink léptek pályára a tavalyinál is népesebb mezőnyt felvonultató Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokság (MEFOB) keretein belül. Az idei pontvadászatra benevezett 15 férfi és 14 női csapat között a Miskolci Egyetem gárdái is megtalálhatóak. Míg Lőrincz István edzette női csapatunk a Debreceni Egyetem ellen már le is játszotta első mérkőzését, fiaink Drahos Gábor vezetésével szerdán, a Szeged elleni páros meccsel nyitnak. A találkozó 18:45-kor kezdődik a Körcsarnokban.

2014. október 22. (szerda) 18:23

MEAFC U-18: Egy ilyen, egy olyan!

Két hazai mérkőzést is vívtak a napokban utánpótláscsapataink legidősebbjei. Az Eger csapatát – többek közt Galló roppant hasznosnak bizonyuló 20 leszedett lepattanójával - óriási küzdelemben legyőztük, a másik mérkőzésen viszont a végén jobban koncentráló Szolnok kicsikarta a diadalt

2014. október 22. (szerda) 18:14

Idegenben megszerezték második győzelmüket!

2014.10.19-én (vasárnap) került sor a női kézilabdásaink következő mérkőzésére. Idegenben fogadta őket az M. Handball SE csapata, Felsőzsolcán. Az első félidőben szép játékkal elhúztak a lányok 12-4-re. A második félidő már nem tartogatott ennyi gólt. Végeredmény: 19:12 lett.

Gratulálunk a csapatnak és az edzőnek!

2014. október 21. (kedd) 13:03

MEFOB Tájfutás

A szombati váltóversenyt követően vasárnap került lebonyolításra a MEFOB Tájfutó bajnokság egyéni versenyszáma, melyen a Miskolci Egyetem színeiben két versenyzőnk szerepelt eredményesen.

Győzelemmel kezdett Kenguru „B” csapatunk. A kosárlabdával többnyire még csak ismerkedő U-11-eseink úgy is kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak a tiszaújvárosi tornán, hogy a két lány együttes elleni összecsapás a miskolci játékosok pályafutásának első tétmérkőzése volt.

2014. október 21. (kedd) 12:51

Ezüst a II. MEAFC Aréna kupán

Immár hagyomány, hogy csapatunk ősszel rendezi az egyesületünkről elnevezett kupát, melyen tavaly sikerült az első helyért járó serleget az Egyetemvárosban tartani. Az idei kupa négy csapatra volt tervezve, azonban néhány nappal a rendezés előtt a Salgótarján Rascals csapata technikai okok miatt lemondta a szereplést, így 3 gárda mérte össze erejét!

1. oldal / 3
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk