Legközelebbi eseményeink
2014. szeptember 30. (kedd) 12:56

Sikeres hazai bemutatkozás

Több a néző, mint a pont! – talán ez is lehetett volna a mottója az Eger elleni hétfő esti felkészülési kosárlabda mérkőzésnek. Örömteli tény, hogy a fél nyolcas kezdés ellenére is biztató létszámú közönség volt kíváncsi NB2-es csapatunk hazai bemutatkozására, de még ennél is örömtelibb, hogy a pontszegény, ám esetenként látványos mérkőzést végig kézben tartó, egymásért nagyot küzdő fiaink megérdemelten győzték le a tavalyi „B” csoport keleti ezüstérmesét.

2014. szeptember 29. (hétfő) 21:16

Programajánló - X. Szendrő Körül Gyalogszerrel

Szendrő és környékbeli nevezetességeinek megismerésére egy kellemes hangulatú őszi túra keretében. A 15 km-es vezetett túrára október 6-án, a Szendrői Természetjáró Szakosztály szervezésében kerül sor.

2014. szeptember 26. (péntek) 11:58

A Körcsarnok precíz szakembere, Lőrincz Öcsi!

Női kosarasaink vezetőedzőjét, Lőrincz Istvánt a teniszpályák és a Körcsarnok közti területen értük utol. Ott, ahol hosszú ideje végzi kifogástalanul munkáját és ahol az őt Pistinek szólító munkatársai sem sejtik, hogy a mindmáig aktívan sportoló, szűkebb körökben „Öcsinek” becézett kollégájuk, a két fekvőtámaszos kosárlabdás szabály megalkotója.

2014. szeptember 25. (csütörtök) 00:00

Az éremhalmozó kosaras lányok

Női kosárlabda csapatunk idén is harcba száll a bajnoki dobogóért. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség szervezésében Keleti Liga néven megrendezésre kerülő Női Amatőr Bajnokságban hagyományosan jól szereplő lányaink az utóbbi négy kiírás során egy aranyat és két bronzérmet nyertek.

A Csanyiki Erdészeti Erdei Iskola szervezésében bükki túra indul erdészeti szakvezetéssel, amely különösen ajánlott a természet, erdő- és vadgazdálkodás iránt érdeklődőknek.

Időpont: 2014. szeptember 26. (péntek)
Gyülekező: 9 órakor
Helyszín: Majális parki buszvégállomás
Táv: Forrásvölgy tanösvény, Kecskelyuk-barlang, Flóra-forrás, Király-kút, Felsőforrás érintésével

 

10 sportági verseny és 1.200 fő résztvevő a pénteken megrendezett 15. Miskolci Egyetemi Sportnapon, amely a „Sport a Miskolci Egyetemen, hallgatói szolgáltatások fejlesztése a sport területén” TÁMOP projektnek köszönhetően a sportszolgáltatások körét tekintve idén jelentősen kiegészült, „sportágválasztó” jelleget is kapott.

2014. szeptember 22. (hétfő) 06:46

Most elmaradt a kosárbravúr

Idegenben, a "B" csoport élmezőnyéhez tartozó Debrecen ellen lépett pályára tegnap fiú kosárcsapatunk. Az évek óta szisztematikus és eredményes munkát végző hazai gárda igazolta jó értelemben vett agresszív hírét és a negyven perc alapján - hibáinkat és Tóth Gábor hiányát is alaposan kihasználva - megérdemelten nyerte a késő esti mérkőzést.

A hagyományos, idén immáron 15. alkalommal megrendezésre kerülő Miskolci Egyetemi Sportnap legnépszerűbb, mintegy 500 hallgatót megmozgató, kuriózumnak számító programeleme a Karok Közötti Vetélkedő, amely 13 sportági versenyből és egy nagyszabású sportos-ügyességi vetélkedőből áll. Az idei Karok Közötti Vetélkedő különlegessége, hogy kiegészült vizes programokkal, néhány versenyszám a Kemény Dénes Városi Sportuszodában, szeptember 16-án került megrendezésre. A programot a Miskolci Egyetem sportirodája, valamint a Miskolci Egyetem sportegyesülete (MEAFC) szervezte.

Tájfutóink a hétvégén Paks térségében megrendezett Országos Pontbegyűjtő Csapatbajnokságon felnőtt férfi  F 21 E kategóriában bronzérmet szereztek, tovább gyarapítva ezzel a szakosztály tekintélyes éremgyűjteményét az országos bajnokságokon. Az elért eredmény azért is említésre méltó mivel csapatunk tagjai - Domonyik Gábor, Harkányi Zoltán, Lévai Ferenc sokszoros országos bajnokok- már lassan senior korúak, de azért rövid távon még felveszik a versenyt a fiatalokkal.

2014. szeptember 17. (szerda) 09:11

Tóth Tamás, a kosaras család új tagja

Sportágunk berkeiben csak „Tojás”-ként ismert erőcsatár ugyan éveket töltött ingázással, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva mégis folyamatosan csapata meghatározó alappillére volt. Idén nyártól azonban Miskolcon folytatja sportszakmai és családi pályáját is, így csapatunk szakvezetése is okkal bizakodhat egy, az eddigieknél is jobb teljesítményben.

1. oldal / 2
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk