Legközelebbi eseményeink

Papírforma győzelmet hozott a két miskolci csapat visszavágója.

2015. február 27. (péntek) 15:24

Gyötrelmes, de egyetemi győzelmek!

Botrányos játékkal, csupán egy negyedet megnyerve sikerült legyőznünk hazai pályán a remekül küzdő Közszolgálati Egyetem csapatát. Szerencsére már másnap lehetőség adódott a javításra, így az utolsó helyezett Debreceni Medikus otthonában hangyányit kozmetikázhattuk bizonyítványunkat. Kiss Balázs és Nádasi Endre húzta szekerünk így bár még koszos, de a sárból kikecmergett. A csapat jövő szerdán az Eger csapatát fogadja, majd a következő kedden az NKE csapatához látogat. A képlet egyszerű: két győzelem esetén nincs matematika, hanem megszereznénk a rájátszást jelentő harmadik helyet. Mindent bele, Fiúk!

Készítettünk egy rövid összeállítást férfi kosárlabda utánpótlás csapataink munkájáról. Bemutatkoznak a csapatok (játékosok nevei, edzésidőpontok, elérhetőségek), edzőink röviden értékelik az elmúlt időszak eredményeit.

2015. február 25. (szerda) 01:17

Újabb győzelem a vereség után

Debrecenben játszottunk két mérkőzést az U-12-es felsőházi rájátszás „C” csoportjának keretén belül.

2015. február 24. (kedd) 20:33

A MEAFC kupáért csatáznak

Lassan két évtizede, hogy a sorozat elkezdődött, és menet közben bővült is, ugyanis néhány éve elhunyt a megyei szövetség főtitkára, és immáron nem kizárólag a MEAFC kupáért csatáznak az asztaliteniszezők, hanem emlékeznek is Szlaboda Istvánra. Az egyetemi szakosztály az idén is lebonyolítja a vetélkedést, amelyre március 1-jén, vasárnap kerül sor.

2015. február 23. (hétfő) 23:00

A jobb csapat nyert

Nem született meglepetés a vasárnapi mérkőzésen. A jóval esélyesebb és - az első negyed órát leszámítva - több oxigénből gazdálkodó debreceni fiatalok magabiztosan győzték le a második számú miskolci gárdát. A MEAFC II legközelebb sem számíthat majd sétagaloppra, hiszen pénteken az Egyetemi Körcsarnokban a MEAFC ellen lépnek pályára Sörleiék. A találkozó 18:45-kor kezdődik.

Szerdán este fél hattól játszotta női röplabda csapatunk a MEFOB visszavágó mérkőzést az egri csapat ellen. Célunk nem is lehetett más, minthogy megismételjük az idegenbeli eredményünket. Ennek megfelelően lányaink nagy elszántsággal és koncentrációval léptek pályára.

2015. február 22. (vasárnap) 14:50

Elrontott második félidő

A sok kihagyott ziccer az utolsó negyedben megbosszulta magát.

2015. február 21. (szombat) 11:53

Visszavágtak a miskolci „öregek”!

A Tiszaújvárost idegenben viszont legyőzték juniorjaink.

2015. február 19. (csütörtök) 00:09

Kapitulált a tavalyi bronzérmes Miskolcon!

Ránézésre ismét ijesztő csapat benyomását keltették a vendégek, hiszen a miénknél jóval több hórihorgas játékos alkotta a keretüket. 

1. oldal / 3
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk