Legközelebbi eseményeink
2015. április 30. (csütörtök) 08:21

Győzelemmel búcsúztak gyermek farkasaink!

Látható fejlődésen ment keresztül U-12-es csapatunk a szezon során, de tetemes mennyiségű feladat áll még a srácok előtt. Edzés van bőven, hajrá, Farkasok!

2015. április 21. (kedd) 07:17

Éjszakai sportnap a Miskolci Egyetemen!

Április 22-én, szerdán egy különleges programra szeretnénk meghívni. Sok-sok játékos, sportos mozgási lehetőséggel, jó hangulattal, jó közösséggel, zenével és ajándékokkal készülünk a Körcsarnokban.

2015. április 18. (szombat) 09:30

A továbbjutás kapujában a MEAFC!

Parádés első negyedbeli játékával második idegenbeli mérkőzését is magabiztosan hozta a csapat.

2015. április 14. (kedd) 23:44

A tisztes helytállás volt a cél!

Férfi röplabdázóink április 8-án Debrecenbe látogattak ahol a helyi egyetem csapatával mérkőztek meg a MEFOB döntőbe kerülésért.

Szombaton délelőtt dr. Ollé János, az Eszterházy Károly főiskola nemzetközi és tudományos rektorhelyettese rajtoltatta a 25. Bosch Szarvasűzők országos egyetemi - főiskolai váltófutóversenyt. Az egri Dobó térről induló 12 fős csapatok napsütéses időben vágtak neki a versenynek. A mezőny, a Bükki Nemzeti Park csodálatos tájain keresztülhaladva, délután érkezett meg a Miskolci Egyetemre. Összesen 62 csapatnak sikerült szintidőn belül teljesíteni a 75 km-es távot.

2015. április 11. (szombat) 14:05

Győztes ceglédi nyitány!

Határozott idegenbeli teljesítménnyel rajtolt a csapat.

2015. április 10. (péntek) 19:47

A Közgáz jutott a legjobb négy közé!

Derekasan küzdő, ám létszám és szerkezeti problémák által is sújtott, egyre fáradtabban mozgó egyetemista fiaink egyik mérkőzésen sem tudták megszorítani a Nyugati csoport második helyezettjét. A Közgáz csapata így kettős győzelemmel, teljesen megérdemelten jutott a bajnokság fináléjába.

2015. április 09. (csütörtök) 16:37

Bronzérmes juniorok

A Regionális döntő fináléjába a nyitó rövidzárlatunk miatt ugyan nem jutottunk be, viszont a harmadik helyet magabiztos játékkal megszereztük. Érdekesség, hogy ez a győzelem volt a MEAFC csapatok idei századik sikere.

Férfi röplabdacsapatunk megkezdte szereplését a Magyar Röplabda Szövetség (MRSZ) által létrehozott úgynevezett Regionális bajnokságban. A bajnokságban csapatunkon kívül még a Pénzügyőr Debrecen, Kunhegyes és a Gyöngyös csapatai vesznek részt. A csapatunkat a MEFOB küzdelmeiben részt vevő játékosokon kívül külsős játékosok is erősítik.

2015. április 08. (szerda) 11:40

Tovább tart a remek Farkas forma!

Két sima győzelemmel folytatta U-11-es „A” csapatunk bajnoki menetelését. Az egyre jobb sebességű meccseken több alkalommal is látható volt a korábbiakban picit háttérbe szorult összjáték fejlődése, ami bíztató a jövőre nézve. Melózni tovább az edzéseken, gyerekek! Hajrá, MEAFC!

1. oldal / 2
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk