Legközelebbi eseményeink
2015. május 31. (vasárnap) 09:11

Veretlent vert a MEAFC!

Kemény csatában hajtott fejet az alapszakasz hibátlan bajnoka Miskolcon.

Az előző fordulóban nyújtott kiváló teljesítménynek köszönhetően (3 győzelem) csak a rosszabb szett arány miatt állt csapatunk a dobogó harmadik fokán a Pénzügyőr-Debrecen mögött. Ahhoz, hogy a bajnokság második helyet megszerezzék a fiúk, a gyöngyösi záró fordulóban mindhárom ellenfelét le kellett volna győzniük. Sajnos több meghatározó játékos is hiányzott (sérülés, családi elfoglaltság miatt), így csapatunk egy győzelemmel és két vereséggel zárta az utolsó fordulót és ezzel eldőlt az is, hogy a bajnokságban a harmadik helyen végzett.

2015. május 26. (kedd) 23:23

ME sport gyorshírek

Megyei Bajnok a MEAFC női kézilabda csapata.
A ma esti győzelmével biztossá vált, hogy a MEAFC női kézilabda csapata lesz a megyei bajnok. Bővebb beszámolóval később szolgálunk.

Szakmáry Olivér, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karának hallgatója az I. helyet szerezte meg kenuban, 10 km-es távon, a Győrben megrendezett Egyetemista Maraton Magyar Bajnokságon.

 

2015. május 26. (kedd) 19:15

A Sopron lett a pünkösdi király!

Ragyogó helytállással végül hatodik helyen zárta a szezont a MEAFC!

A MEAFC Női Kispályás Labdarúgó Szakosztálya szervezésében, egy színvonalas tornát volt szerencsénk megtekinteni május 19-én.

2015. május 22. (péntek) 22:48

Siker a Debrecen ellen!

Egymásért nagyot küzdve, győzelemmel zárta a rájátszást a MEAFC.

2015. május 22. (péntek) 12:17

Elődöntőben a juniorok!

A rájátszást hibátlanul teljesítve, első helyen jutott a megyei bajnokság legjobb négy gárdája közé Junior csapatunk. A döntőbe kerülésért az alapszakasz során kétszer már legyőzött Tiszaújvárosi Phoenix KK csapatával mérkőznek majd fiataljaink. A másik ágon a tavalyi bajnok Sátoraljaújhely a szintén tiszaújvárosi Club 96 ellen lép majd pályára. A bajnoki elődöntők, a bronzmeccs és maga a döntő mérkőzés várhatóan május 30-án, szombaton kerül megrendezésre az Egyetemi Körcsarnokban. Sok sikert, Fiúk!

2015. május 21. (csütörtök) 07:14

Ötödik helyen zártak a felnőttek

A megyei bajnokság négy mérkőzésből álló rájátszása véget ért. Felnőtt csapatunk nem tudta megelőzni a Tiszaújvárost, így nem sikerült bejutniuk a legjobb négy közé. A Szikszót azonban kétszer is két vállra fektették, így őket megelőzve az ötödik helyen zárták az idei kiírást.

2015. május 19. (kedd) 19:06

Kosaras Nyári Tábor 2015

A MEAFC Kosárlabda Szakosztálya az iskolai tanév végét követő hetekben kosárlabda napközis táborokat szervez kosárlabdát szerető fiatalok számára.

2015. május 14. (csütörtök) 07:46

Második helyen jutunk tovább!

Hiába volt tartása a csapatnak, a győzelem ezúttal elmaradt.

1. oldal / 3
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk