Legközelebbi eseményeink

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség ünnepélyes közgyűlésén Aranyplakett díjjal tüntette ki Boda Pétert a Miskolci Egyetem sportközpont igazgatóját, egyben a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club alelnökét, az egyetemi szabadidősport fejlesztésében végzett immáron több mint másfél évtizedes tevékenységéért. A díjat a Dr. Tóth Miklós, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, egyben a MOB diák- és főiskolai-egyetemi szakmai tagozatának az elnöke adta át.

Egerben, a Triatlon Fesztivál keretében került sor a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságot (MEFOB), egyéni és csapat kategóriákban. A verseny a MIX-váltóverseny országos csapatbajnoksággal kezdődött, majd a Shimano nyílt kiemelt amatőr kupán mérethették meg magukat a versenyzők. Az időjárásnak, valamint a jó szervezésnek köszönhetően a triatlon versenyeken megszokott jó hangulatban, gondtalanul zajlott le a rendezvény. A MEFOB-on Laczkó Franciska Nóra, a Miskolci Egyetem Gépészmérnöki Karának hallgatója a 7. helyet szerezte meg, 01:27:02 idővel.

 
2015. június 14. (vasárnap) 23:08

Bronzérmes a MEAFC!

A frissebb csapat győzött a négyes döntő utolsó mérkőzésén.

2015. június 14. (vasárnap) 11:04

Nem bírtunk a Martossal

Hosszabbításban szerezte meg a győzelmet a pesti bajnok.

2015. június 13. (szombat) 00:46

Egy győzelemmel közelebb az álomhoz!

Óriási akarattal múltuk felül a remekül játszó szigetszentmiklósi gárdát.

Hétvégén, Debrecenben rendezték az idei B33 Kosárlabda Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság döntőjét, az U18-as Világbajnoksággal párhuzamosan, a rangos nemzetközi esemény kiegészítő programjaként. A 2015. évi országos bajnokságon 15 férfi és 14 női csapat indult. A kecskeméti és pécsi selejtezőkön magabiztosan teljesítő Miskolci Egyetem férfi és női csapata egyaránt bejutott a legjobb 8 csapat részvételével megszervezett debreceni döntőbe. A helyszín a debreceni Kossuth Lajos téren lett kialakítva, a csapatok magas színvonalú környezetben, a Nagytemplom nyújtotta szenzációs háttérrel versenyezhettek. A Világbajnokság miatt az infrastruktúra is professzionális volt, a pályákon, palánkokon, mobil lelátókon keresztült egészen a közvetítésekig.

2015. június 10. (szerda) 07:05

Miskolcon lesz a döntő!

A 2014/2015. évi Magyarország Amatőr Bajnoka címért kiírt Négyes Döntő megrendezésének jogát a MEAFC nyerte el.

2015. június 07. (vasárnap) 12:49

Drahos kosarával döntőben a MEAFC!

Hihetetlen izgalmak közt tartotta meg itthon szerzett előnyét a miskolci kosárcsapat.

Társadalmi párbeszéd az Olimpiáért szakmai konferenciára kerül sor 2015. június 3-án (szerda) 10:00-től a Miskolci Egyetem Díszaulájában.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk