Legközelebbi eseményeink
2016. március 30. (szerda) 00:34

Húsvéti hangulat, papírforma végeredmény!

Egy negyed alatt eldőlt az alapszakasz utolsó előtti mérkőzése.

2016. március 28. (hétfő) 12:17

Újabb érem tollaslabdában

2016. március 26-án, Budapesten rendezték meg a Kikelet Kupa B, C (I. és II. osztály) kategóriás Magyar ranglista versenyt. C. kategória férfi egyéniben, az igencsak nívós mezőnyben a 24 indulóból Horányi Gábor, a MEAFC tollaslabdázója III. helyezést érte el. B. kategória férfi egyéniben pedig a 32-es mezőnyből a 9-16 helyezést sikerült elérnie.

 

Közgyűlést tartottak a magyar egyetemi sport országos koordináló testületénél, a felsőoktatási intézményeket sportegyesületeket tömörítő Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetségnél (MEFS). A Miskolci Egyetem és a Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club (MEAFC) egyaránt aktív tagja az országos sportszövetségnek, amely újabb elismerésekben is megmutatkozott.

2016. március 23. (szerda) 12:43

Adó 1 %-ának felajánlása a MEAFC részére

Kérjük, amennyiben egyetért küldetésünkkel, tevékenységünket hasznosnak találja,

segítse munkánkat adója 1 %-nak a felajánlásával.

Adószámunk: 19914183-2-05

Köszönjük, hogy adója 1 %-val támogatja a Miskolci Egyetem sportéletét!

Tovább vitézkedik serdülő „A” csapatunk a Kiemelt Bajnokságban!

Március 19-én rendezték meg a Regionális Bajnokság soron következő fordulóját Gyöngyösön. A forduló előtt a tabella állása igencsak szoros volt, hiszen a MEAFC és a Pénzügyőr Debrecen azonos pontszámmal rendelkezett, és csak a jobb pontaránynak (szerzett és ütött pontok közötti különbség: MEAFC 60 – Pénzügyőr 55) köszönhetően álltunk a tabella tetején. A rendkívül szoros állás annak a következménye volt, hogy csapatunk teljesítménye lejtmenetet vett az előző két forduló során, mindössze két mérkőzést nyert meg a hatból.  Ennek következtében a fiúknak mindhárom mérkőzést meg kellett nyernie ahhoz, hogy el tudjon szakadni a hajdúsági gárdától. Mindezek tudatában léptek pályára játékosaink.

2016. március 21. (hétfő) 22:37

Várják a szurkolókat női kéziseink

Fontos, de nagyon nehéz mérkőzések előtt áll női kézilabda csapatunk, ezért minden bíztatás elkél. A MEAFC-os lányok jelenleg a tabella 3. helyén állnak, de március 22-én (kedd) 18:45-től a 2. helyezett Tiszaújváros csapatát, majd március 31-én (csütörtök), szintén 18:45-től a bajnokságot vezető Mezőkeresztes csapatát fogadják a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban.

2016. március 19. (szombat) 03:03

Pedig küzdöttünk becsülettel a sikerért!

A vérbeli borsodi rangadó után végül a hazai pályán játszó Tiszaújváros örülhetett.

2016. március 17. (csütörtök) 15:30

MEAFC Asztalitenisz Kupa

Március 13-án került megrendezésre a már hagyománynak számító, MEAFC Kupa elnevezésű nyílt asztalitenisz bajnokság, Holdi László asztalitenisz szakosztályvezető szervezésével.

Március 7-én este 8 órától lépett pályára férfi röplabda csapatunk az EKF Eger otthonában. A tét hatalmas volt, hiszen a MEFOB elődöntőbe jutásért folyt a harc. Az első összecsapáson csapatunk hatalmas harcban 3:1-es arányban maradt alul a hevesi gárdával szemben, így játékosaink nagy elszántsággal készültek a visszavágóra. Ennek szellemében léptek pályára Siklósi Zsolt edző fiai. Az első szettben meglepték a vendéglátókat, és magabiztos játékkal meg is nyerték azt. Sajnos a következő szettekben a csapat mentálisan elfáradt, a koncentráció alább hagyott, a hazai gárda ezzel szemben egyre ügyesebben játszott, továbbá hibás bírói döntések is sújtották a csapatot. Mindezek következtében együttesünknek nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást.

1. oldal / 3
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk