Legközelebbi eseményeink
2016. július 31. (vasárnap) 19:28

Cseh és brit siker, három magyar a top 20-ban

A cseh Kosova Denisa és a brit Jones Kristian Mark sikerével ért véget a miskolci 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokság mai, sprint távú egyéni versenyszáma. A Lillafüreden megrendezett viadalon a magyarok közül Weiler Virág, Bertóti Regina és Bakó Áron is a top 20-ban végzett.

A  miskolci 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságot ma este, a nemrégiben felújított Diósgyőri-várban, ünnepélyes keretek között nyitották meg. A 34 ország, közel 300 sportolóját felvonultató, augusztus 4-ig tartó viadalon holnap, Lillafüreden már érmekért vetélkednek.

A Nemzetközi Egyetemi Sportszövetség (FISU) delegáltjai maximálisan elégedettek a július 30-án este, az ünnepélyes megnyitóval kezdődő, augusztus 4-ig tartó miskolci, 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokság  előkészületeivel, derült ki a mai napon, a helyszínen megtartott egyeztetések során.

A 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságnak július 30 - augusztus 4. között Miskolc ad otthont. A 35 ország sportolóit felvonultató rangos esemény előtt szeretnénk segíteni az érdeklődőknek, hogy részletesebben megismerjék a legősibbnek tartott sportágat.

2016. július 14. (csütörtök) 05:08

Egyre népszerűbb a tollaslabda Miskolcon

A MEAFC tollaslabda szakosztálya az elmúlt 4 évben sokat fejlődött, a hetente két alkalommal megtartott edzésen rendre megtelt az E/4 kollégium tornaterme a Miskolci Egyetemen, legeredményesebb játékosa, Horányi Gábor pedig folyamatosan lépdelt előre a magyar ranglistán azáltal, hogy a különböző versenyeken sorozatosan jól szerepelt. 2015 őszétől már igény mutatkozott egy újabb, nem csak szakosztályi tagoknak, hanem minden tollaslabdázás iránt érdeklődő számára elérhető edzési időpont meghirdetésére. Ezzel párhuzamosan Morvai István szakosztályvezető több tehetséges utánpótlás korú fiatallal is elkezdett foglalkozni.

2016. július 10. (vasárnap) 11:16

Egri gólvágó a MEAFC kosárcsapatában!

A dobott pontok listáján rendre a liga elitjében tartózkodó Máté Balázs személyében újabb „nagy hal” került az Egyetemi Körcsarnok gyűrűjének hálójába. A körmendi múlttal – és érmekkel – rendelkező, remek képességű bedobó nyolc év után lépte át a megyehatárt.

Olyan 18. életévét betöltött fiatalok jelentkezését várjuk, akik önkéntes munka keretében szívesen járulnának hozzá a miskolci rendezésű világesemény színvonalas megrendezéséhez, szereznének sportszervezői tapasztalatokat, fejlesztenék nyelvtudásukat és gazdagodnának felejthetetlen élményekkel.  A Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokságra Miskolcon, 2016. július 28 – augusztus 5. között kerül sor. Az eseményre 35 (!) országból érkeznek a legjobb egyetemista tájfutók hazánkba.

Az NB I/A csoportjából érkező, vásárhelyi illetőségű Szögi Ádám Szolnokon aranyérmeket, Jászberényben élvonalbeli tapasztalatot, Miskolcon pedig vadiúj mezszámot szerzett.

Sajtótájékoztatón mutatta be új játékosait a MEAFC NB I/B-s kosárlabda csapata. A Calypso Kisvendéglőben megrendezésre került eseményen Fazekas Csaba, szakosztályvezető a sajtó jelenlévő munkatársainak hivatalosan is bemutatta a miskolciak két új kosárlabdázóját. Az irányító poszton bevethető Szögi Ádám az NB I/A csoportos Jászberényből érkezett, míg az Egerből csatlakozó Máté Balázsra leginkább bedobó poszton számíthat majd a 2016/17-es szezonban is karakteres terveket szövő borsodi egyesület.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk