Legközelebbi eseményeink

A Miskolci Barátság Maraton – 2016 elnevezésű nemzetközi futófesztivált  idén október 16-án, vasárnap rendezik meg a borsodi megyeszékhely belvárosában.

2016. augusztus 31. (szerda) 17:15

Ajánlott esemény: 4. Disznókő Futókör

A Disznókő Futókör elnevezésű terepfutó versenyt október 8-án már negyedik alkalommal rendezik meg világörökség részét képező tokaji borvidéken. A sportbarátok ezúttal is három táv – idén először két pálya - közül választhatnak. A kedvezményes előnevezésre szeptember 25-ig van lehetőség.

2016. augusztus 30. (kedd) 15:32

Bronzéremmel nyitott a MEAFC!

A Miskolci felkészülési kosárlabda torna mérkőzéseinek eredményei a következőképpen alakultak.

Nívós felkészülési kosárlabda tornát rendeznek hétvégén az Egyetemi Körcsarnokban. A kilátogatók nem csupán az új miskolci játékosokkal ismerkedhetnek meg, de közelről figyelhetik az amerikai, kanadai és szerb légiósokkal érkező élvonalbeli Jászberény, az ismét feljutási terveket szövögető, s ennek a célnak megfelelően erősítő Debrecen és az évek óta stabil teljesítményt nyújtó Baja játékát.
Minden érdeklődő kosárlabda szimpatizánst szeretettel várunk. A belépés díjtalan.

2016. augusztus 11. (csütörtök) 13:35

Kiemelkedő MEAFC eredmények a Hungária Kupán!

Tájfutóink kiemelkedő eredményeket értek el a HUNGÁRIA KUPA nemzetközi ötnapos tájfutó versenyen.

2016. augusztus 11. (csütörtök) 13:31

Az utóbbi évek legjobbjai között a miskolci vb

Hatalmas szakmai sikert hozott a július 30-augusztus 4. között Miskolcon megrendezett 20.  Egyetemi Tájékozódási Futó Világbajnokság. A 34 ország, 265 versenyzőjét felvonultató, túlnyomórészt skandináv  érmeket hozó viadalon  a magyar sportolók többször is a első húszban végeztek, sőt két alkalommal a legjobb tíz közé is bekerültek.

2016. augusztus 05. (péntek) 06:47

Aranyos svéd-váltók, kilencedik magyar hölgyek

A svéd női és férfi egység nyerte meg a miskolci 20. Egyetemi Tájékozódási Futó Világbajnokság utolsó versenyszámát, a váltót. A  Weiler Virág, Kovács Filoména, Bertóti Regina alkotta magyar női «A» csapat kilencedik helye bravúros teljesítmény volt, de a 18. helyen zárt férfi B-váltó tagjai is dicséretet érdemelnek.

2016. augusztus 04. (csütörtök) 09:57

Svéd-dupla, Baumholczer nyolcadik

Kettős svéd sikerrel ért véget a 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokság mai  középtávú egyéni versenyszáma. A Bükk-hegységben, pontosabban Jávorkút térségében megrendezett viadalon Baumholczer Máté a magyar csapat eddigi legjobb miskolci világbajnoki eredményét produkálva, nyolcadikként érkezett célba.

Takács, Kopasz és Lippai személyében három remek képességű játékos csatlakozott a MEAFC családjához.

Miskolc belvárosában rendezték meg a 20. Tájékozódási Futó Egyetemi Világbajnokság sprint váltó versenyszámát, mely fölényes brit győzelmet hozott. A végig izgalmas és látványos versenyben Magyarország rendkívül szoros csatában az előkelő 11. helyet harcolta ki.

1. oldal / 2
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk