Legközelebbi eseményeink

A Sportközpont és a MEAFC szervezésében, Fellinger Szilvia testnevelő tanár a szorgalmi időszakban minden KEDDEN 18:00-19:15 között alakformáló aerobicot tart a Miskolci Egyetem hallgatói részére.

Az edzések helyszíne a Miskolci Egyetemi Körcsarnok Galériája, amely legkönnyebben az épület hátsó bejárata felől közelíthető meg.

Valamennyi mozogni vágyó hallgatónak ajánljuk!

Közel 50.000 hallgató sportolt egyszerre 27 felsőoktatási intézmény 129 féle sporteseményén. Cseh László, Joó Abigél és Heidum Bernadett az Egyetemi Sport Népszerűsítéséért járó díjat vehették át a Stefánia Palotában az Universiade Bajnokok Klubja Gálaestjén. Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatala világvároshoz méltóan támogatta az Egyetemi Sport Nemzetközi Napját, előkészülve már a 2019-es Budapest Európa Sportfővárosa rendezvénysorozatra.

2016. szeptember 25. (vasárnap) 16:30

Győzelemmel indított a serdülő "C" csapatunk!

A fiúk a második mérkőzésen is mindent megtettek a sikerért, ami az első negyedben meg is látszódott, de a rutintalanság és tapasztalatlanság miatt veszítettük el a meccset.

Felemás félidők után kis szerencsével ugyan, de végül a hazaiak örülhettek.

2016. szeptember 23. (péntek) 11:47

Egy 'sima' győzelem, egy sima vereség

Elkezdődött az új évad, ahol fontos volt, hogy az első mérkőzésünket megnyerjük. Ez sikerült is, bár több koncentrációval és nyugodtabb játékkal kevésbe lett volna szoros a végjáték.

2016. szeptember 23. (péntek) 10:56

Elkezdtük a tanulóévet!

Szombati első mérkőzésünkön a Beszterce KK jó erőből álló csapatával játszottunk, amire nem volt még felkészülve két hete összeállt csapatunk. A második meccsen a Salgótarjáni KI csapatával mérkőztünk meg, melynek célja az volt, hogy az első találkozón tapasztalt hibák kevesebbszer köszönjenek vissza a pályán.

A Zoltán utcai tornateremben is sok kis vidám szempárral találkoztunk.
Reméljük, hogy közülük is minél többen kedvet kapnak a kosarazáshoz!
További fényképek találhatók a képgalériában és a facebook.com/meafckosarlabda oldalon.

Köszi gyerekek, Hajrá, MEAFC!

2016. szeptember 17. (szombat) 10:38

Győzelemmel indította a szezont a MEAFC!

Új évad, új játékosok, új mez és újabb kosaras siker.

Vadiúj, névre szóló sárga mezben, de fekete gyászszalaggal lépett pályára idei első bajnoki mérkőzésén a nyáron alaposan megerősített NB I/B-s egyetemista gárda. Kedd este érkezett a szomorú hír: elhunyt Szabó Imre, azaz Jimmy Bácsi. A találkozót megelőző egy perces néma megemlékezés alatt a MEAFC korábbi legendás edzőjére és nevelőjére emlékezett a roppant vaskos létszámban jelenlévő miskolci publikum.

2016. szeptember 15. (csütörtök) 09:44

Vízmű Kupa országos felnőtt tollaslabda ranglista verseny

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Budapesten a Vízmű Kupa országos felnőtt tollaslabda ranglista versenyt A, C, kategóriában (I. és II. osztály).

Horányi Gábor C kategóriában (OB. II. osztály) a 16 induló közül a II. helyet érte el.
A kategóriában (OB I. osztály) a 32-es mezőnyből 9-16 helyen sikerült zárnia a versenyt.

Újabb megtisztelő meghívásnak tettünk eleget, így a szerdai 2.óra becsengetése már a Vörösmarty Iskola gyönyörűen felújított tornatermében ért minket.  A másodikos, harmadikos, negyedikes gyerekek mellett mi, MEAFC kosarasok is nagyszerűen szórakoztunk, pláne, hogy letekerhető volt a palánk!

A kosaras bemutatóról további képek találhatóak a MEAFC.hu képgalérában és a facebook.com/MEAFCKOSARLABDA oldalon lévő galériában.

 

 

1. oldal / 2
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk