Legközelebbi eseményeink

A Miskolci Egyetem edzője szerint jó értékmérő lesz számukra az Eb.

A Diósgyőri Tájékozódási Futó Club Miskolc vonzáskörzetében a Csanyikban és Bükkszentlászló környékén, két tájékozódási futó Országos Bajnokságot rendez 2017. június 24-én és 25-én.

2017. június 18. (vasárnap) 17:56

Új vezetőedzővel a Kiemelt Bajnokságban!

Megújuló edzői stábbal tervezi következő szezonját a MEAFC NB I/B-s kosárlabda csapata. A nemrégiben véget ért szezon során nagyszerű teljesítményt nyújtó, végül 4. helyen záró egyetemisták jövő évi terveiről dr. Fazekas Csabát, a MEAFC kosárlabda szakosztályvezetőjét és Hajdu Rolandot, a leendő vezetőedzőt kérdeztük.

Fiatal kosarasai elismerésével egybekötött évzáróval fejezte be idei szezonját a MEAFC kosárlabda szakosztályának utánpótlása. Az Egyetemi Körcsarnok tövében megtartott évzáró ünnepségen tíz korosztályban (1999-2008) hirdettek győztest.

A Kassa – Miskolc városok közötti bridzs vetélkedés sokkal inkább hagyomány ápolásról és a játék szeretetéről szól, mint profi játékról. Sok évtizedes múltra tekint vissza a baráti viszony a szlovák és magyar bridzsezők között teljesen függetlenül a mindenkori politikai helyzettől.

A Miskolci Egyetem és Miskolc városa lesz a házigazdája a 2017. július 16 – 23. között megrendezésre kerülő, férfi és női  Kosárlabda Egyetemi Európa-bajnokságnak. A Szervező Bizottság várja olyan 16. életévét betöltött fiatalok jelentkezését, akik önkéntes munka keretében szívesen járulnának hozzá a miskolci rendezésű nemzetközi sportesemény színvonalas megrendezéséhez, szereznének sportszervezői tapasztalatokat, fejlesztenék nyelvtudásukat és felejthetetlen élményekkel gazdagodnának.

2017. június 11. (vasárnap) 21:46

Éremmel felérő elnöki dicséret!

A MEAFC NBI/B-s férfi kosárlabdacsapata a megye történetének egyik legjobb férfi bajnoki eredményével zárta a számára pénteken befejeződött idényt. Rakaczki Zoltánt, a klub elnökét kérdeztük a mögöttük hagyott évről és a jövőbeni tervekről.

A BorsodChem Zrt. és a MEAFC támogatásával, valamint a Felsőzsolcán tollaslabdázók hatékony közreműködésével, idén is megrendezték az immár hagyományosnak számító II. Konfuciusz Kupa Amatőr tollaslabdaversenyt.

A bronzéremről ugyan lemaradtunk, ám összességében sikeres szezont zártunk.

2017. június 01. (csütörtök) 20:00

Bridzs szakosztály alakult a MEAFC-ban

Immáron 11 szakosztállyal tevékenykedik a MEAFC, bridzs szakosztállyal bővült a paletta. A szakosztályvezetői feladatokat Bárczy Tamás látja el.

A miskolci bridzs élet bemutatása érdekében az alábbiakban közzéteszünk egy kis összefoglalót, történeti áttekintést.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk