Legközelebbi eseményeink
2017. július 24. (hétfő) 16:24

Véget ért az Egyetemi Kosárlabda Eb

A bronzos TFSE-lányoknak köszönhetően a magyar résztvevők sem maradtak érem nélkül a július 23-án befejeződött miskolci Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokságon. A 10., illetve 12. helyen végzett Debreceni Egyetem és a Miskolci Egyetem pedig kiváló tapasztalatokkal gyarapíthatta fegyvertárát.

Kőkemény küzdelemben, a mérkőzés nagy részében vezetve hosszabbítás után legyőzte a csoportmeccshez képest jelentősen megerősödő pozsonyi csapatot és bronzérmes lett az egyetemi kosárlabda Eb-n.

2017. július 24. (hétfő) 12:59

Vereséggel zárta az Eb-t két férfi csapatunk

A Debrecen és a Miskolc is alulmaradt a helyosztón az Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokság vasárnapi záró napján. A bajnok Debrecen 35 percen át jól tartotta magát igen jó képességű török ellenfelével szemben, a házigazda Miskolc pedig szinte végig futott az eredmény, s osztrák ellenfele után.

2017. július 22. (szombat) 12:27

Lányok érem-közelben, fiúk egymás ellen

Mindhárom magyar csapat győzelmet aratott a miskolci 14. Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokság helyosztók előtti utolsó felvonásában.

2017. július 21. (péntek) 08:04

Helyosztók, döntők az egyetemi kosár Eb-n

Helyosztókkal folytatódik, majd vasárnap a női és férfi döntőkkel ér véget az Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokság Miskolcon. A magyar együttesek közül a TFSE lányai csoportelsőként jutottak be a legjobb 8 közé, míg a Debreceni Egyetem és a Miskolci Egyetem férfi csapata az alsóház helyosztóin folytatja a küzdelmet.

2017. július 20. (csütörtök) 22:54

Csoportelső lányok, alsóházi fiúk

A 14. Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokságon szereplő magyar együttesek közül a TFSE lányai csoportelsőként jutottak be a legjobb 8 közé, míg a Debreceni Egyetem és a Miskolci Egyetem férfi csapata az alsóház helyosztóin folytatja a küzdelmet.

Szenzációs első félidei játékának köszönhetően Miskolc megnyerte utolsó mérkőzését az Egyetemi kosárlabda Európa-bajnokságon.

Megszerezte első győzelmét a magyar férfi egyetemi bajnok Debrecen a Miskolcon zajló Egyetemi kosárlabda Európa-bajnokságon. A debreceniek helyenként kifejezetten jó és stílusos játékkal fölényes győzelmet arattak román riválisuk ellen.

Kedden este bajnokaink léptek pályára a miskolci Egyetemi Kosárlabda Európa-bajnokságon. A női aranyérmes TF lányai második mérkőzésüket is fölényesen nyerték, gálameccs jellegű találkozón. A debreceni fiúk a harmadik negyed közepéig tudták tartani a lépést a több remek fizikai adottságal megáldott játékost felvonultató francia riválisa ellen, amely a végére felőrölte a jól küzdő magyar férfi egyetemi bajnok ellenállását.

Ismét szép számú nézősereg buzdította a hazaiakat, s a szurkolók talán abban reménykedtek, hogy Szögi Ádám és társai azt követően, hogy hétfőn átestek a tűzkeresztségen, már felszabadultabban, kevésbé görcsösen kosaraznak, mint tették a német rivális ellen. Az esélyesség terhe sem nyomasztotta Drahos Gábor fiait, hiszen velük szemben a szlovén gárdát szinte kiütő lengyel alakulat állt.

1. oldal / 2
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk