Legközelebbi eseményeink
2018. október 31. (szerda) 07:26

130-at szórt a Miskolci Egyetem

A 2018/2019-es Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) nyitányán, kedden este Debrecenben vendégeskedett a Miskolci Egyetem címvédő férfi kosárlabda csapata. Drahos Gábor együttese nagy pontarányú, magabiztos győzelmet aratott.

A Magyar Egyetemi-Főiskola Országos Bajnokság (MEFOB) keretében, a Debreceni Medikus SE vendégeként kedden este kezdi meg az idei sorozatot a Miskolci Egyetem címvédő férfi kosárlabda csapata. Drahos Gábor vezetőedzőt kérdeztük a találkozó előtt.

2018. október 28. (vasárnap) 11:03

Nagy csata után vastaps a MEAFC-Miskolcnak

Az NB I/B-s férfi kosárlabda bajnokság Piros-csoportjának 6. fordulójában október 27-én, szombaton este, hazai környezetben, az Egyetemi-körcsarnokban aratott győzelmet a MEAFC-Miskolc együttese. Drahos Gábor tanítványai az MTK Törökbálint ellenében végig szoros, kiélezett küzdelemben szerezték meg az értékes pontokat, Szanyi Róbert utolsó másodpercekben „beszórt” triplájával.

2018. október 26. (péntek) 21:00

Az MTK-t fogadja a MEAFC-Miskolc

Az MTK Törökbálint együttesét fogadja október 27-én, szombaton a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros csoportos férfi kosárlabda csapata. Az egyetemi körcsarnokban 17.30 órakor kezdődő összecsapásra ezúttal is szeretettel várják a sportág barátait. A találkozó előtt Drahos Gábor vezetőedzővel beszélgettünk.

2018. október 25. (csütörtök) 21:59

Továbbra sem hullajtott pontot a MEAFC Futsal csapata

Hétfőn este a Levelek SE vendégeként arattunk szoros győzelmet.

A bajnokság negyedik fordulójában felnőtt csapatunk a Kecskeméti RC U21 vendégeként lépett pályára a mögöttünk hagyott hétvégén.

2018. október 25. (csütörtök) 20:49

Triplazáporos továbbjutás!

Tizenhét hárompontos találatot elérve, magabiztos győzelemmel jutott a legjobb 16 közé a Hepp kupában szerdán este a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata. A sikeres debreceni vendégjáték kiváló felkészülést jelentett a szombati MTK-Törökbálint elleni hazai bajnoki előtt.

2018. október 23. (kedd) 21:28

Vesztes szigetszentmiklósi vendégjáték

A BKG-Príma SE szigetszentmiklósi pályáján vendégeskedett október 21-én, vasárnap a MEAFC-Miskolc NB I/B Piros-csoportos férfi kosárlabda csapata. Drahos Gábor tanítványai ezúttal sajnos nem tudtak meglepetést okozni.

2018. október 20. (szombat) 22:07

Ismét idegenben a MEAFC Futsal csapata

Hétfőn este a Levelek SE csapatához látogatunk.

2018. október 20. (szombat) 20:28

Forgalom-korlátozás a Barátság Maraton idején

Az október 21-én, vasárnap megrendezendő 17. Miskolci Barátság Maraton Nemzetközi Utcai Futófesztivál miatt 6.30-16.00 óra között forgalom-korlátozásokra kell számítani.

1. oldal / 4
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk