Legközelebbi eseményeink
2018. május 31. (csütörtök) 22:13

Drahos Gábor MEAFC Tábor 2018

A MEAFC kosárlabda szakosztálya idén nyáron is kosaras napközis táborokat szervez. A kosárlabdát szerető fiatalok az iskolai tanév végét követő 2 hétben a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban fejleszthetik kosaras tudásukat.

2018.05.26-án rendezték meg Győrben a férfi röplabda NB II kelet és nyugat döntőjének második mérkőzését. Csapatunk a hosszú út után, valamint, hogy nem teljes kerettel állt ki sajnos nem tudta megszorongatni a hazai csapatot. Akik magabiztosan hozták, amit tudnak, míg a játékosaink nem tudtak kellőképpen koncentrálni és felpörögni a mérkőzésre. Így a fiatal győri alakulat 3:0 arányban győzedelmeskedett.

Hétfőn este Nyíregyházán tartották a NBIII-as Futsal Bajnokság eredményhirdetését.

2018. május 24. (csütörtök) 22:54

Győztes meccset adtak ki kezükből röplabdásaink!

A férfi röplabda NB II keleti és nyugati bajnoka mérkőzött meg egymással múlt szombaton az E/4-es kollégium tornatermében.

2018. május 22. (kedd) 23:19

Megérdemelt pécsi továbbjutás!

A MEAFC a Nagykőrössel játszhat majd a 7. helyért.

2018. május 22. (kedd) 23:07

Szezonzáró örömjáték

Kenguru Kupa, Alapszakasz 8. forduló, 2. régió, "A" csoport

2018. május 22. (kedd) 22:59

Futó és kerékpáros maraton a Bükkben

A miskolci 7. Maratoni Hétvége június 16-17-én kínál egyedülálló sportolási, kikapcsolódási lehetőséget valamennyi korosztály tagjainak. Szombaton a 26. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny terepfutó viadal, vasárnap pedig a 7. Kondenzgyík Maraton hegyikerékpáros verseny várja a sportbarátokat. A kedvezményes előnevezés már javában tart mindkét eseményre.

Mint az bizonyára mindenki számára ismert a kosárlabda kedvelők körében, a 3x3 kosárlabda egyre nagyobb népszerűségnek örvend szerte a világon úgy az amatőrök, mint a profi versenyzők körében.

Az MKOSZ stratégiai céljai között szerepel a 3x3 kosárlabda hazai népszerűsítése, melyben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kosárlabda Szövetség aktívan részt kíván venni, így meghirdették a Lions Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei 3x3 Bajnokságot, melynek I. fordulója 2018. június 10-én (vasárnap) kerül megrendezésre.

2018. május 18. (péntek) 07:05

Férfi röplabda NB II döntő első felvonás!

Miután csapatunk bajnokként zárta a férfi röplabda NB II Keleti csoportját most szombaton hazai környezetben fogadja a SZESE Győr csapatát.

2018. május 17. (csütörtök) 17:25

Tovább „építkeznek” a MEAFC férfi röplabdásai

A férfi röplabda NB II Keleti-csoportjának idei bajnoka, a MEAFC a következő szezonban nem lép a legfelsőbb osztályba, hanem tovább folytatja az „építkezést”, az utánpótlásbázis kialakítását.

1. oldal / 3
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk