Legközelebbi eseményeink
2018. július 31. (kedd) 06:31

Szanyi Róbert is a MEAFC-ban

Az új szezonra formálódó MEAFC NB I/B csoportos férfi kosárlabda csapata a napokban egy újabb ígéretes játékost igazolt.

2018. július 29. (vasárnap) 12:05

Minden jó, ha jó a vége

Ahogy szombaton, a vasárnapi záró napon is győzött a Miskolci Egyetem kosárlabdacsapata a coimbrai Európai Egyetemi Játékokon. A miskolci srácok egy fordulatos meccsen, drámai végjátékban verték görög ellenfelüket.

Szinte végig vezetve, fokozatosan elhúzva jó szerkezetű lengyel ellenfelétől megszerezte első győzelmét a Miskolci Egyetem férfi csapata a portugáliai Coimbrában zajló Európai Egyetemi játékokon. Holnap Drahos Gábor legénysége görög rivális ellen játszik a 13. helyért.

2018. július 26. (csütörtök) 21:43

A miskolciaknak "torkukon akadt" a bécsi szelet

Hamar jelentős hátrányt szedett össze a miskolci együttes a bécsiekkel szemben a portugáliai Coimbrában zajló Európai Egydetemi Játékok férfi kosárlabdatornáján a 9-16. helyért zajló mérkőzésen. A folytatásban futott az eredmény s ellenfele után Drahos Gábor legénysége, de egy-egy ígéretes periódus után mindig jött pár hiba, így sima osztrák siker született.

2018. július 25. (szerda) 02:21

"Repülőrajt" után vereség

Szédületesen kezdett utolsó csoportmeccsén a Miskolc a házigazdák ellen, sokáig vezettek is Drahos Gábor tanítányai, ám a feszült légkörű, izgalmas végjátékból a hazaiak jöttek ki jobban.

2018. július 23. (hétfő) 23:55

Magas spanyolfal

Bár jól kezdtek a miskolciak a tavalyi ezüstérmes Sevilla ellen a portugáliai Coimbrában zajló Európai Egyetemi Játékokon, meg kellett hajolniuk a rivális jóval nagyobb tudása előtt.

2018. július 22. (vasárnap) 18:07

Egy jó félidő a miskolciaktól

Az első félidőben nemhogy partiban volt, annak nagy részében vezetett is férfi egyetemi bajnokcsapatunk Szlovénia reprezentánsa ellen. A második félidőben a helyenként nyomasztó fölényben játszó és remekül dobó rivális a maga javára fordította a találkozót

2018. július 19. (csütörtök) 22:33

„Építkezik” a MEAFC férfi kosárlabda csapata

Az NB I B-es férfi kosárlabda bajnokságban hosszú ideje meghatározó szerepet betöltő MEAFC már javában „építkezik” a következő szezonra. Ennek bizonyságára: nemrégiben sikerült megállapodniuk a Tóth-testvérpárral, akik egyértelműen erősítést jelentenek a miskolci gárdának.

2018. július 13. (péntek) 19:13

Mához egy hétre már nem lesznek itt

A Miskolci Egyetem férfi kosárlabdacsapata Portugáliában képviseli Magyarországot.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk