Legközelebbi eseményeink
2018. augusztus 31. (péntek) 12:57

Tornával emlékeznek Szaniszló Sándorra

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kosárlabda Szövetség évente emléktornával tiszteleg a tavaly, 69 éves korában elhunyt  Szaniszló Sándorra, a sportág meghatározó alakjára.  A négy férfi és két női együttest felvonultató első mérkőzéssorozatot szeptember 7-8-án rendezik meg Miskolcon.

2018. augusztus 31. (péntek) 12:46

Bp. Honvéd visszavágott a MEAFC-nak

Az NB I/B-s férfi kosárlabda bajnokságra készülő MEAFC csütörtökön este Budapesten, a VI. Gyurasits István Emléktornán, a házigazda Bp.Honvédtől kapott ki, így a fővárosiak visszavágtak a közelmúltban, az egyetemi körcsarnokban megvívott edzőmérkőzésen elszenvedett fiaskóért.

2018. augusztus 30. (csütörtök) 12:36

Jobb volt a Veszprém, mint a MEAFC

A szeptember közepén rajtoló NB I/B-s férfi kosárlabda bajnokságra készülő MEAFC szerdán este lejátszotta első mérkőzését Budapesten, a VI. Gyurasits István Emléktornán. A miskolciak ezúttal nem bírtak a veszprémi egyetemistákkal.

2018. augusztus 28. (kedd) 12:16

A MEAFC másodszor is legyőzte az Egert

Hazai környezetben fogadta az Eger együttesét hétfőn este a MEAFC  NB I/B-s férfi kosárlabda csapata. A házigazdák ötödik edzőmérkőzésükön – az egri vendégjáték után - másodszor is legyőzték az azonos osztályban szereplő hevesieket.

2018. augusztus 25. (szombat) 11:24

Losoncban főhajtásra kényszerült a MEAFC

Negyedik edzőmérkőzésén elszenvedte első vereségét a MEAFC NB I/B-s  férfi kosárlabda csapata. A miskolciak pénteken este az amerikai és izraeli légiósokkal teletűzdelt szlovák I. osztályú Losonc vendégeként kényszerültek főhajtásra.

2018. augusztus 23. (csütörtök) 06:32

A Salgótarjánt is legyőzte a MEAFC

Harmadik edzőmérkőzésén, kedden este, hazai környezetben, a még formálódó Salgótarján együttesét győzte le a MEAFC férfi kosárlabda csapata.

2018. augusztus 19. (vasárnap) 13:20

Egerben is nyert a formálódó MEAFC

Második edzőmérkőzésén is nyerni tudott a MEAFC  NB I/B-S férfi kosárlabda csapata. Drahos Gábor tanítványai pénteken este a hevesi megyeszékhelyen, az EKE Eger KOK együttesénél bizonyultak jobbnak. 

A szeptember 14-én rajtoló férfi NB I/B-s kosárlabda bajnokságra gőzerővel készül a MEAFC gárdája. Az egyetemisták bő két hete, napi két tréningen vesznek részt és hetente két edzőmérkőzés is szerepel a programban. A második felkészülési meccs augusztus 17-én, pénteken lesz Egerben, a zöld-csoportos helyi egyetemisták ellenében.

2018. augusztus 15. (szerda) 21:16

MEAFC-siker a Bp. Honvéd ellen

Magabiztos győzelmet aratott a szeptember közepén kezdődő szezon előtti első edzőmérkőzésén a MEAFC NB I/B-s férfi kosárlabda csapata. Drahos Gábor tanítványai hazai környezetben múlták felül a Bp. Honvéd együttesét.

2018. augusztus 13. (hétfő) 20:26

Kedden este a Honvéddel meccsel a MEAFC

A szeptember közepén rajtoló férfi NB I/B-s kosárlabda bajnokságra gőzerővel készül a MEAFC gárdája. Az egyetemisták két hete, napi két tréningen vesznek részt és hetente két edzőmérkőzés is szerepel a programban. Az első felkészülési mérkőzést augusztus 14-én, kedden 18.30-kor játsszák az Egyetemi Körcsarnokban. Az ellenfél a nagy múltú, rendkívül komoly játékerőt képviselő, újra A-csoportos tagságra vágyó Bp. Honvéd  együttese lesz. A mérkőzés megtekintésére nem kell belépőjegyet váltani. A házigazdák minden érdeklődőt szeretettel várnak.

1. oldal / 2

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk