Legközelebbi eseményeink


Az ellenfél jobban akarta a győzelmet

2018. január 24. (szerda) 20:36

Fiú Junior, Regionális bajnokság, Régiós döntő

MEAFC "A" – Szolnoki Olaj KK   47 - 75  (11-20, 10-21, 14-12, 12-22)

MEAFC: Orliczki (19), Gadus (12), Hartman (8), Szegedi (4), Pap (2). Csere: Sztankovics (2), Gál, Szolnoki, Szőke, Váradi. Edző: Vukicevic Milen.

Szolnok: Bajkó (15/6), Komlósi (13/3), Rékasi (8), Arnóth (6), Tóth (6). Csere: Balogh (11/9), Burai (8/6), Szabó (8), Molnár, S.Tóth, Varga. Edző: Nemes Péter.

Vukicevic Milen, vezetőedző: Nagyon rosszul kezdtük a találkozót, amit az ellenfél ki is használt és már az első félidőben eldöntötte a mérkőzést. A második félidőben tartottuk a ritmust a szolnoki csapattal, de ez kevés volt ahhoz, hogy megfordítsuk a meccset. Sajnálom, hogy ezen a mérkőzésen elszállt a reménye annak, hogy komolyabb eredményt érjünk el a tornán.

 

MEAFC "A" – Szerencs VSE   49 - 55  (17-16, 8-17, 12-13, 12-9)

MEAFC: Gadus (16), Hartman (10), Orliczki (10), Pap (8), Szegedi (3/3). Csere: Sztankovic (2), Gál, Szolnoki, Szőke, Váradi. Edző: Vukicevic Milen.

Szerencs: Aszú (15/3), Géczi (11/3), Jurák (7/3), Sándor B. (6/3), Meczó (4). Csere: Vecser (7/3), Szepesi (4), Csáki (1), Sándor Á., Szoboszlai, Trikó.  Edző: Endrész Tamás.

Vukicevic Milen, vezetőedző: Ez a két vesztes csapat mérkőzése volt, ahol a Szerencs jobban akarta a győzelmet. Az első negyed kivételével, majdnem végig futottunk az eredmény után. Sok hibával játszottunk, amit az ellenfél kihasznált és így nyerni tudott. Ennek ellenére is gratulálok a fiúknak az eddig elért eredményekért, hiszen sok probléma ellenére is tudtak ilyen sikert elérni.

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk