Legközelebbi eseményeink


Az erősebb csapat nyert!

2015. október 28. (szerda) 23:07
Új csapat új feladatokkal! Új csapat új feladatokkal! Fotó: MEAFC

Csak a két középső negyedben voltunk ellenfelek.

Lendület, összeszokottság, eredményesség. Ez a három szó ma hiányzott a fiúkból, vagyis inkább kettő, hiszen a középső jelzőt az új csapat építése miatt klasszikus értelemben nem róhatjuk fel hibaként.

Bár derekasan küzdöttünk, az „A” csoportban idén használatba kerülő Bus Ivánnal – aki jelenleg az első osztály legjobb magyar passzolója - megerősített Nyíregyháza ellen ma nem volt esélyünk. A kintről és bentről is végig eredményes vendégek megérdemelten nyerték a meccset. Folytatás hétfőn Egerben.

 

MEAFC- Nyíregyházi FSE 61-100 (17-35, 17-17, 18-15, 9-33)

Fiú Egyetemi Bajnokság, Keleti csoport, 3. forduló. Miskolc, Körcsarnok.

Vezette: dr. Mészáros Balázs, Lónáth László.

MEAFC: Sörlei (10/6), Orosz (10), Horváth (7/3), Orliczki B. (10/3), Galló (18). Csere: Tamás (6/3), Nagy, Jurányi. Edző: Drahos Gábor.

Nyíregyháza: Bus (17/12), Czura (27/3), Vida (17/15), Oláh (21/9), Szondi Á. (12). Csere: Földesi (6), Szondi K., Horányi. Edző: Farkasinszki Gábor.

 

Drahos Gábor, vezetőedző: Ahogy tavaly, most is tetszetős kosárlabdát játszottak a nyíregyházi kosarasok, ami remek dobóformával párosult. Ez így nekünk ma sok volt, viszont aki figyelt, az rengeteg hasznos dolgot el tudott lesni az ellentől odabent a pályán. Én kintről meg láttam legalább kilenc jó megmozdulást az enyémektől. Hamarosan profitálunk majd ezekből.  

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk