Legközelebbi eseményeink


Az MTK Törökbálint pályáján is bizonyítanánk!

2019. február 09. (szombat) 08:35

Vasárnap este 19:15-ös kezdéssel a fővárosban lép parkettre a MEAFC-Miskolc NB I/B-s kosárlabda csapata.

A jelenlegi erőviszonyok ismeretében a házigazda közvetlen riválisnak számít, így mindkét együttes számára igen fontos talákozó következik.
A miskolciak a szokásos - a hiányzók okán a tökéletestől finoman szólva is távol eső - előjelekkel várhatják az ütközetet, ám a tervezett elszántságban ezúttal sem lesz hiány.

Drahos Gábor, vezetőedző: "Csak akkor ér igazán valamit a BKG elleni bravúrunk, ha az ott mutatott koncentrációt és taktikai fegyelmet ezúttal is olyan szinten tudjuk tartani, mint legutóbb. Ellenfelünk kemény dió a nagyobb csapatok számára is, ezért igen komolyan és alázatos csapatmunkával készülünk ellenük. Egy mérkőzés óta tartó győzelmi szériában vagyunk, amit szeretnénk megtoldani egy újabb egységgel. Sérültjeink száma - mai dátummal - szerencsére nem növekedett, mondjuk nem is nagyon volna már hova, így a legutóbbi kerettel vesszük fel a harcot az MTK-val szemben."

Hajrá, MEAFC-Miskolc!

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk