Legközelebbi eseményeink


Bravúros győzelmeket aratva zártuk az őszt

2018. december 12. (szerda) 22:21
Eszterházy Károly Egyetem - MEAFC mérkőzés Eszterházy Károly Egyetem - MEAFC mérkőzés

Besűrűsödött a program a szezon végére a MEAFC Futsal csapatának.

A múlt héten kezdtük meg a 2018/19-es év MEFOB küzdelmeit. Két tavalyi Final Four résztvevőt kaptunk ellenfélnek a csoportban. A tavalyi ezüstérmes Eszterházy Károly Egyetemet és az elődöntőben ellenük vereséget szenvedő Debreceni Egyetemet.
 
Az első meccsen az Eszterházy csapatát fogadtuk itthon. Ellenfelünk már 2-0 arányban is vezetett, de a csapat óriásit küzdve megfordította a mérkőzést és 3-2-es győzelmet aratott.
 
 
MEAFC - DSI mérkőzés
 
A hét elején hétfőn következett a DSI elleni rangadó. Ellenfelünk az NBIII-as bajnokságban 1 ponttal volt előttünk, a tét nem más, mint az őszi 2. hely volt. Nagyon jó szellemben léptünk pályára, az elejétől fogva kezünkben volt a mérkőzés. Ellenfelünk 2-szer is fel tudott zárkózni, de mi mindig tudtunk újítani. Magabiztosan nyertünk 4-2 arányban. Ezzel a tabella 2. helyén telelünk, 1 ponttal a Mád FC mögött.
 
Még ki sem pihentük a hétfői mérkőzést, kedden máris indultunk Egerbe, az Eszterházy Károly Egyetem elleni visszavágóra. Ellenfelünk nagy felhajtással készült a mérkőzésre, teltház, cheerleader lányok, élő tudósítás. Ez minket nem rettentett el, inkább mondhatni felspanolta a brigádot. Az egriek kétszer is vezetést szereztek, de mind a kétszer tudtunk válaszolni. A végén a hazaiaknak volt több helyzete, de az utolsó másodpercekben nekünk volt labdánk a győzelemhez. Összességében igazságos 2-2-es döntetlen született.
 
Ezzel az oda-visszavágóból mi jöttünk jobban, de a továbbjutás kérdése még nem dőlt el, mivel a Debreceni Egyetem csapatával mind a két alakulatnak össze kell még csapni.
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk