Legközelebbi eseményeink


Bronzérem az első U13-as tornán és győzelem az NB II-ben

2018. november 14. (szerda) 21:12

Idén nyáron szakosztályunk elhatározta, hogy U13-as korcsoportban is indítani fog csapatot. Bár nehézkesen indult a gyerekek a toborzása és a megfelelő edzés időpont és helyszín megtalálása a végére még is összeállt minden. Köszönhetően a Martintelepi Arany János Általános iskola testnevelő-edzőjének Bejcziné Nagy Évának.

Ilyen előzmények után vágtak neki fiatal játékosaink életük első tornájának a klub színeiben. Az U13-as korcsoport lebonyolítás tornarendszerben történik a mérkőzések pedig 3 játszmára mennek tehát az eredmény lehet 3:0 vagy 2:1

November 11-ei napon Debrecenben a ,,B” jelű csoportba kerültünk a Talent SE és az Újfehértő Sportklub csapataival.

Az első mérkőzést a Talent SE csapatával játszottuk és egy nagyon küzdelmes mérkőzésen sikerült 2:1 arányban győzedelmeskedni. A következő mérkőzése az Újfehértői SK volt az ellenfél. Ezen a mérkőzésen gyerekeink már kicsit felszabadultabban játszottak és helyenként igen tetszetős játékot mutattak be. Így 3:0 arányban ezt a mérkőzést is megnyerték és így csoport elsőként végeztek.

Így a másik csoport második helyezettjével játszottak a döntőbe kerülésért. A házigazda DEAC csapata ellen sajnos játékosainkon kijött a fáradtság és a kicsit pontosabban játszó hazaiak 2:0 arányban megnyerték a mérkőzést. Így ők kerültek a döntőbe.

A 3-4. helyért a csoportból ismert Újfehértói SK ellen játszották. A mérkőzésen játékosaink ismét magabiztosan játszottak így 2:0 arányban nyertek és ezzel a torna 3. helyét szerezték meg.

A csapat tagjai: Bendik Kristóf, Kovács Gusztáv, Lukács Bence, Fülöp Vendel, Fábián Kristóf, Gilányi Szabolcs, Bojtos Marcell, Bónis Balázs

Bejcziné Nagy Éva nyilatkozata a tornáról:,, Egy hónapja edzenek  együtt az U13 csapat tagjai. Ketten teljesen kezdők, a többiek iskolai csapatban már játszottak tavaly, de eddig csak 4 mérkőzésen vettek részt. Ezért nagy izgalommal indultunk a debreceni kupára. Első meccsek együtt, új csapattal, idegen csapatok ellen, nagy kihívás volt. Hat csapat közül 3. helyet sikerült elérni!!  A pályán izgalmas labdamenetek voltak! Jó nyitások, nyitásfogadások és bejátszások, és persze sikerült ügyesen befejezni a labdameneteket. Nagyon büszke voltam a fiúk játékára! Ez azt jelenti, hogy tehetségesek, és még nagyon sokat kell gyakorolni, hogy ezt a teljesítményt meg tudják ismételni. Hajrá fiúk!!!”

U13-as csapatunk következő megmérettetése Budapesten lesz december első hétvégéjén. Részletes információk hamarosan.

 

Ugyancsak november 11-én Gyöngyösön szerepelt NB II-es csapatunk.

A mérkőzésen több saját nevelésű játékos is lehetőséghez jutott. Ez nem zavarta meg a csapatot és érvényesítették a papírformát. Végeredmény 3:0 ide.

NB II Keleti csoport 7. forduló

Gyöngyösi RSE-MEAFC-Miskolc 0:3

MEAFC kezdő: Bagó, Nagy, Kozsla, Kiss, Kormos, Varga

Csere: Szántai (liberó), Molnár M., Busák, Boronkay

Bacsó István edző: ,, Új felállásban játszott csapatunk és a sok elrontott nyítás ellenére is, a fontos pillanatokban jól koncentrálva nyertük meg a mérkőzést.”

A következő fordulóban hazai környezetben fogadjuk a Szolnoki RA U21-es csapatát.

Kezdés: 2018.11.18. 17:30

Helyszín: Miskolc-Egyetemváros E/4-es kollégium tornaterme

 

U19-es csapatunk pedig Dunaújvárosba látogat a bajnokság középszakaszában. Ellenfelei a Felsővárosi Fésüs RAF valamint a Sümeg-Dabronc együttesei lesznek. A mérkőzések 13 illetve 16 órától kerülnek megrendezésre a dunaújvárosi városi sportcsarnokban.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk