Legközelebbi eseményeink


Bronzérem az U13-as záró tornán!

2019. április 11. (csütörtök) 17:25

A mögöttünk hagyott hétvégén rendezték meg U13-as csapatunk számára a Dunszt Ferenc U13 Országos Mini Bajnokság II. osztály hatodik és egyben záró tornáját is Debrecenben a Talent SE rendezésében.

Bejcziné Nagy Éva edző értékelése a tornáról és az idei idényről:

,,Sajnos az 5. fordulót ki kellett hagynunk, mert nem volt elegendő számú versenyzőnk. Viszont a 6. fordulóra sikerült toboroznunk még játékosokat, így 12 fővel vehettünk részt az utolsó tornán, ahol nagyon szépen zártuk a bajnokságot. Ismét éremmel tértünk haza, a 3. helyen végeztünk.

Nagyon meg kell dicsérnem az újoncokat, akik nagyon ügyesen játszottak és sorban hozták a pontokat. Az év elejéhez képest sokat fejlődtek a fiúk, főleg csapatjátékban, nagy örömömre a hármat /nyitásfogadás-feladás-átjátszás/ mindig igyekeztek megjátszani, azaz nagyon színvonalas röplabdázást mutattak a pályán.”

 

Mérkőzések:

Csoportmérkőzések

MEAFC-Miskolc – Újfehértói Sportklub   3:0 /75-39/

Tomajmonostora – MEAFC-Miskolc           1:2 /57-67/

Elődöntő:

Talent SE – MEAFC-Miskolc                          0:2 /54-46/

3. helyért:   

MEAFC –Miskolc – Tomajmonostora         2:0 /50-33/

 

Játékosok:

Bendik Kristóf, Bónis Balázs, Bojtos Marcell, Bálint Kristóf, Fábián Kristóf, Farkas Konrád, Fülöp Vendel, Gulyás Bence, Jakó Kevin, Kis Gergő, Lukács Bence, Steffel Alexander

 

 

Így U13-as csapatunk Dunszt Ferenc U13 Országos Mini Bajnokság II. osztályának 6 fordulójából 5-ön részt vett. Ezeken a tornákon, három bronz és egy ezüstérmet szereztek játékosaink az első évükben. Az összesített tabellán így a 2018/2019-es idényben a 8. helyen végzett csapatunk. Ezúton is gratulálunk a gyerekeknek és köszönjük a szülők rendkívüli hozzáállását és segítségét.

Játékosainknak még nem ér véget az idény hiszen május 11-12 között megrendezésre kerülő Országos Mini bajnokságon fognak szerepelni Budapesten.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk