Legközelebbi eseményeink


Büntettek a büntetők Baján!

2016. május 08. (vasárnap) 08:52

A visszavágón le lehet dolgozni a 10 pontos hátrányt!

A már megszokott – kényszerű - szerkezetben lépett pályára Baján a MEAFC, ám a ponterős Orosz Bence vezetése mellett két pontos előnnyel zártuk a nyitányt (20-22).

A hazaiak „ászának”, Mánditynak a védése ekkor még egész jól ment, ám pár hazai triplával ellépett a Baja (49-44).

A fordulást követően pár vendég eladott laszti miatt nem sikerült közelebb férkőzni, így állandósult a tíz pont körüli távolság (69-60).

Tóth Gábor a végén kezdett volna belelendülni, három hármast is a helyére küldött, ám 5 pontnál közelebb így sem tudtunk kerülni ellenfelünkhöz (91-81).

A végére kerek tíz lett közte, ami egy párharc első felvonásán még nem a világ vége, ám a statisztikát böngészve mégis maradt miskolci hiányérzet. Triplákat tekintve 21% (33/7), büntetőknél 45% (31/14) került a krónikákba. Nos, amennyiben a pénteki visszavágón a koncentráció a kívánt szintre kerül, úgy a hazai nézők a rájátszás első győzelmét szurkolhatják majd végig a Körcsarnokban!

 

Bajai Bácska FKE – MEAFC 91-81 (20-22, 29-22, 20-16, 22-21)

NB I/B Rájátszás a 13-16. helyért. Baja, MNAMK Sportcsarnok.

Vezette: Gerencsér György, Maár Gábor, Mintál Csaba.

Baja: Nagy (11), Braun (10), Délity (14/12), Katyinszki (16/6), Mándity (36). Csere: Szabó (3), Goldring (2), Pálkerti, Schubert, Fehér. Edző: Hosszú István, Cservék Csaba.

MEAFC: Orosz (20/6), Szepesi (12/6), Tóth G. (15/9), Szojka (14), Endrész (8). Csere: Galló (5), Tóth T. (4), Fazekas (3), Orliczki. Edző: Bene Szilárd.

 

Bene Szilárd, vezetőedző: Két sérültünket nélkülöznünk kellett ma is, ennek ellenére jól teljesítettünk idegenben. Biztos vagyok benne, hogy hazai pályán nagyobb különbséggel tudunk nyerni.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk