Legközelebbi eseményeink

Hétvégén, Debrecenben rendezték az idei B33 Kosárlabda Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság döntőjét, az U18-as Világbajnoksággal párhuzamosan, a rangos nemzetközi esemény kiegészítő programjaként. A 2015. évi országos bajnokságon 15 férfi és 14 női csapat indult. A kecskeméti és pécsi selejtezőkön magabiztosan teljesítő Miskolci Egyetem férfi és női csapata egyaránt bejutott a legjobb 8 csapat részvételével megszervezett debreceni döntőbe. A helyszín a debreceni Kossuth Lajos téren lett kialakítva, a csapatok magas színvonalú környezetben, a Nagytemplom nyújtotta szenzációs háttérrel versenyezhettek. A Világbajnokság miatt az infrastruktúra is professzionális volt, a pályákon, palánkokon, mobil lelátókon keresztült egészen a közvetítésekig.

2015. május 26. (kedd) 19:15

A Sopron lett a pünkösdi király!

Ragyogó helytállással végül hatodik helyen zárta a szezont a MEAFC!

2015. április 10. (péntek) 19:47

A Közgáz jutott a legjobb négy közé!

Derekasan küzdő, ám létszám és szerkezeti problémák által is sújtott, egyre fáradtabban mozgó egyetemista fiaink egyik mérkőzésen sem tudták megszorítani a Nyugati csoport második helyezettjét. A Közgáz csapata így kettős győzelemmel, teljesen megérdemelten jutott a bajnokság fináléjába.

2015. március 11. (szerda) 06:37

Nyolc győzelemmel zártunk!

Kemény utolsó mérkőzést megnyerve jutottak rájátszásba egyetemista fiaink.

2015. március 05. (csütörtök) 22:25

Vereség ellenére is járt a taps!

Kemény, küzdelmes és izgalmas mérkőzésen maradtunk alul a papíron jóval előrébb rangsorolt egriekkel szemben.

2015. március 05. (csütörtök) 22:02

Szomorú ötös széria

Egyetemista lányaink a jobb és összeszokottabb ellenfelekkel szemben csak részsikereket tudtak elérni, győzelmet nem.
De nem adjuk fel, fogunk még győzni idén!

2015. február 27. (péntek) 15:24

Gyötrelmes, de egyetemi győzelmek!

Botrányos játékkal, csupán egy negyedet megnyerve sikerült legyőznünk hazai pályán a remekül küzdő Közszolgálati Egyetem csapatát. Szerencsére már másnap lehetőség adódott a javításra, így az utolsó helyezett Debreceni Medikus otthonában hangyányit kozmetikázhattuk bizonyítványunkat. Kiss Balázs és Nádasi Endre húzta szekerünk így bár még koszos, de a sárból kikecmergett. A csapat jövő szerdán az Eger csapatát fogadja, majd a következő kedden az NKE csapatához látogat. A képlet egyszerű: két győzelem esetén nincs matematika, hanem megszereznénk a rájátszást jelentő harmadik helyet. Mindent bele, Fiúk!

2015. február 19. (csütörtök) 00:09

Kapitulált a tavalyi bronzérmes Miskolcon!

Ránézésre ismét ijesztő csapat benyomását keltették a vendégek, hiszen a miénknél jóval több hórihorgas játékos alkotta a keretüket. 

2015. február 11. (szerda) 02:14

Csak a bravúr küszöbéig jutottunk!

Erőszakos, jó mérkőzésen az utolsó előtti percig tartottuk magunkat a remek erőkből álló nyíregyháziak ellen. Az összeszokottabb támadásokkal operáló hazaiaknál ekkor Czura – az addig egész jól semlegesített „pontfelelős” – a semmiből varázsolt be két triplát, eldöntve a mérkőzést. Öt körrel az alapszakasz vége előtt így mindkét csapat továbbra is harcban áll a keleti csoport továbbjutást jelentő első négy helyének egyikéért. Folytatás jövő szerdán, hazai pályán az Elte-Beac csapata ellen.

2015. február 03. (kedd) 19:19

Megérdemelt győzelem Szegeden!

A sikert fegyelmezett játékkal végig akarva másodszor is legyőztük a szegedi egyetemistákat.

1. oldal / 2

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk