Legközelebbi eseményeink

Jó mérkőzésen rossz miskolci dobószázalékkal zárult a mérkőzés.

A körülményektől függetlenül végig nagyot küzdött a csapat, ám győzni nem tudott.

2018. november 22. (csütörtök) 11:40

Bajnokhoz méltó hazai szezonkezdet

Ünnepi hangulatban aratott magabiztos győzelmet november 20-án, kedden este a Miskolci Egyetem tavalyi bajnok férfi kosárlabdacsapata a 2018/2019-es Magyar Egyetemi-Főiskolai Bajnokság (MEFOB) első hazai összecsapásán, a Körcsarnokban.

2018. november 19. (hétfő) 20:18

Első hazaiján meccsel a Miskolci Egyetem

A Magyar Egyetemi Főiskolai Bajnokság (MEFOB) 2018/19-es szezonjának férfi kosárlabda küzdelemsorozatában kedden este játssza első hazai mérkőzését a tavalyi aranyérmes Miskolci Egyetem. Drahos Gábor tanítványai a fővárosi ELTE-BEAC együttesét fogadják. 

2018. október 31. (szerda) 07:26

130-at szórt a Miskolci Egyetem

A 2018/2019-es Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) nyitányán, kedden este Debrecenben vendégeskedett a Miskolci Egyetem címvédő férfi kosárlabda csapata. Drahos Gábor együttese nagy pontarányú, magabiztos győzelmet aratott.

A Magyar Egyetemi-Főiskola Országos Bajnokság (MEFOB) keretében, a Debreceni Medikus SE vendégeként kedden este kezdi meg az idei sorozatot a Miskolci Egyetem címvédő férfi kosárlabda csapata. Drahos Gábor vezetőedzőt kérdeztük a találkozó előtt.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk