Legközelebbi eseményeink
2015. május 02. (szombat) 19:53

Megállíthatatlan miskolci lányok!

Foghíjasabb kerettel is ellenállhatatlanul játszottak Keleti Ligás lányaink. A hazai fiatalok nem sokáig tudták tartani a lépést a mieinkkel. Csipkó Barbi ezúttal nem csak a „tálalásban”, hanem a végrehajtásban is élen járt, így – Koncz Jucival karöltve – újabb magabiztos győzelemet könyvelhetett el a listavezető MEAFC csapata.

2015. március 24. (kedd) 21:44

Magabiztos kosaras hölgyek!

Öles léptekkel halad női csapatunk a bajnoki arany felé, amit nem csupán második és harmadik győzelmük ténye, sokkal inkább a mutatott játékuk sejtet.

2015. március 04. (szerda) 23:35

Győzelemmel indított női csapatunk!

Türelmes lányok a mieink, hiszen bő fél évet vártak első tétmérkőzésükre. A számunkra csak február végén kezdődő Keleti Liga első meccsét ráadásul idegenben, a mindig acélos debreceniek otthonában vívtuk. Csapatunk remek rajt-cél győzelméből új igazolásunk, Bukovszki Mónika is alaposan kivette a részét. A labdával bizonyítottan kézzel és lábbal is jól bánó korábbi diósgyőri közönségkedvenc negyven ponttal, közte négy triplával segítette győzelemre a MEAFC-ot. Szép munka, Lányok!

2014. december 11. (csütörtök) 06:10

MEAFC Mikulás – Kosárlabda Utánpótlás Gála

A MEAFC szervezésében, 2014. december 5-én a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban került megrendezésre a MEAFC Mikulás – Kosárlabda Utánpótlás Gála. A rendezvénnyel a szervezők szerettek volna örömet okozni utánpótlás korú kosárlabdázóiknak, egyúttal megmutatni mind a szülőknek, mind a sportági szakszövetségnek, hogy a miskolci férfi kosárlabdázás sokat fejlődött az utóbbi időszakban, sikeres, megérdemli a bizalmat és a támogatásokat. Az eseményen Miskolc Önkormányzata, a Miskolci Egyetem és a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége egyaránt képviselte magát.

2014. szeptember 26. (péntek) 11:58

A Körcsarnok precíz szakembere, Lőrincz Öcsi!

Női kosarasaink vezetőedzőjét, Lőrincz Istvánt a teniszpályák és a Körcsarnok közti területen értük utol. Ott, ahol hosszú ideje végzi kifogástalanul munkáját és ahol az őt Pistinek szólító munkatársai sem sejtik, hogy a mindmáig aktívan sportoló, szűkebb körökben „Öcsinek” becézett kollégájuk, a két fekvőtámaszos kosárlabdás szabály megalkotója.

2014. szeptember 25. (csütörtök) 00:00

Az éremhalmozó kosaras lányok

Női kosárlabda csapatunk idén is harcba száll a bajnoki dobogóért. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kosárlabda Szövetség szervezésében Keleti Liga néven megrendezésre kerülő Női Amatőr Bajnokságban hagyományosan jól szereplő lányaink az utóbbi négy kiírás során egy aranyat és két bronzérmet nyertek.

2014. március 30. (vasárnap) 07:34

Kosárlabda edzőtábor, Szentlélek, március 13-16.

Kosárlabda utánpótlás játékosainknak ismét sikerült eljutniuk Szentlélekre, szezonközi edzőtáborba. A helyszín ismerős volt, hiszen ősszel már jártak a Bükk e festői szépségű helyén. A 725 m-es tengerszint feletti magasság, a változatos terepviszonyok és a vendégház felszereltsége most is remekül szolgálta a felkészülésüket.

2014. március 25. (kedd) 07:22

MEAFC 2013. évi szakmai tevékenysége

A MEAFC elnöksége és szakosztályvezetői összeállítottak egy tájékoztató anyagot a MEAFC 2013. évi szakmai tevékenységéről.

2014. január 20. (hétfő) 10:39

Kosárlabda évadzáró ünnepség

Még december végén – egy szponzori támogatásnak köszönhetően – tartott évadzárót a MEAFC kosárlabda szakosztálya, amelyről most kívánunk röviden beszámolni. Az egyesület és a szakosztály vezetői régóta keresték a lehetőségét az elért sporteredmények és fejlesztések megünneplésére, mind a játékosok, mind fejlesztésekben részt vevő vezetők, edzők és támogatók felé történő köszönetnyilvánításra.

2013. szeptember 23. (hétfő) 11:31

Edzőtáborban a kosarasok

Az elmúlt héten fiú és lány kosárlabdázóink közös edzőtáborozáson vettek részt Szentléleken. A vendéglátók baráti fogadtatása, a Bükk szépsége és a Vendégház felszereltsége ideális környezetet biztosított a különböző foglalkozásokhoz. A napi kétszeri erőnléti edzés mellett jutott idő kommunikációs tréningre, szaunázásra, végül pedig közös szalonnasütésre is. Az edzések remekül illeszkedtek csapatunk fizikai felkészülésébe, az edzésen kívüli közös programok pedig a csapategység építésébe.

Az októberi bajnoki rajtig a felkészülés hátralevő része teremben fog történni.

Részletes Bajnoki műsor hamarosan...

1. oldal / 2

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk