Legközelebbi eseményeink
2016. május 26. (csütörtök) 09:46

Amerikai foci fezen

A MEAFC Lions második FEZEN Divízió II-es mérkőzésén, idegenben, a rendes játékidőben játszott döntetlen után, a hosszabbításban vereséget szenvedett a Gladiators 2 alakulatától.

A MEAFC Lions amerikai futball csapata idén indult el először az országos versenyrendszer Divízió 2-es bajnokságában, az Eger Heroes csapatával együttműködésben. 

2016. február 02. (kedd) 23:17

III. MEAFC Aréna Kupa

2015. november 29-én került megrendezésre a III. MEAFC Amerikai Futball Aréna Kupa a Miskolci Egyetem Körcsarnokában, melyen 6 csapat mérkőzött meg egymással:

  • Gladiators
  • Eger Heroes
  • Hajdúszoboszló Rhinos
  • Jászberény Wolverines
  • MEAFC Lions
  • Miskolc Renegades
2015. szeptember 10. (csütörtök) 23:44

Beszámoló a MEAFC 2014. évi tevékenységéről

A MEAFC 2014-ben is 10 szakosztályt működtetett. Ez azt jelenti, hogy 10 sportágban biztosított rendszeres edzési és igény szerint versenyzési lehetőséget a Miskolci Egyetem hallgatói, oktatói, dolgozói és egykori hallgatói részére.

2015. március 17. (kedd) 18:13

Cheer MEFOB (2015.03.06-07) MEAFC Black Cats

Második alkalommal került megrendezésre 2015. március 6-7-én Budapesten a Cheer MEFOB, melynek helyszínéül az ELTE-BEAC Sporttelepe szolgált. 

2015. március 09. (hétfő) 18:34

Generációk találkozása az I. MEAFC Bálon

A Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club (MEAFC) március 7-én bált szervezett azzal a céllal, hogy erősítse a 10 szakosztály közötti összetartást, valamint kötetlen formában összehozza a Miskolci Egyetem sportéletének szereplőit, támogatóit és szimpatizánsait. Az első alkalommal megrendezett bál sikeres volt, 159 fő vett rajta részt és kimondottan jó volt egy táncparketten látni az egyetem jelenlegi hallgatóit és azon egykori sportolókat, akik 20-30 évvel ezelőtt viselték a Miskolci Egyetem címeres mezét.

2015. február 11. (szerda) 18:39

MEAFC BÁL – 2015. március 7.

Kedves aktív és egykori MEAFC-osok!

Kedves „MEAFC család” tagok!

 

A Miskolci Egyetemi Atlétikai és Futball Club szakosztályai közötti összetartás erősítése, valamint a Miskolci Egyetem sportéletének szereplői, támogatói és szimpatizánsai összehozása céljával, 2015. március 7-én (szombat) 19:00 kezdettel MEAFC Bált szervezünk a Miskolci Egyetemen található Rockwell Galériában.

A Bálra kimondottan hívjuk és örömmel fogadjuk egykori MEAFC-osok részvételét, szeretnénk, ha jelenlegi sportolóink megismernék a régi eredményeket, történeteket, az egykori MEAFC-osok pedig információt szereznének a MEAFC mostani életéről. Ennek megfelelően a MEAFC Bálon tervezünk egy MEAFC történeti kiállítást, de természetesen a szokásos báli kellékek sem maradnak el: természetesen lesz svédasztalos vacsora, élő zene (majd DJ a „szabadfolyásos” részben) és tombola.  

A részleteket a mellékelt tájékoztatón foglaltuk össze. Az árak kedvezményesek, mert a Bál kizárólag a fenti célok megvalósulását szolgálja.

Bízunk a minél nagyobb érdeklődésben, reméljük, hogy egy fergeteges zenés-táncos eseményt sikerül közösen összehozni.

 

MEAFC vezetősége

2015. február 05. (csütörtök) 16:19

Ezüstérem Salgótarjánból!

Jótékonysági Aréna Tornán vettek részt amerikai focisaink Salgótarjánban.

2014. október 21. (kedd) 12:51

Ezüst a II. MEAFC Aréna kupán

Immár hagyomány, hogy csapatunk ősszel rendezi az egyesületünkről elnevezett kupát, melyen tavaly sikerült az első helyért járó serleget az Egyetemvárosban tartani. Az idei kupa négy csapatra volt tervezve, azonban néhány nappal a rendezés előtt a Salgótarján Rascals csapata technikai okok miatt lemondta a szereplést, így 3 gárda mérte össze erejét!

2014. március 25. (kedd) 07:22

MEAFC 2013. évi szakmai tevékenysége

A MEAFC elnöksége és szakosztályvezetői összeállítottak egy tájékoztató anyagot a MEAFC 2013. évi szakmai tevékenységéről.

1. oldal / 2
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk