Legközelebbi eseményeink
2020. március 15. (vasárnap) 17:30

MEAFC Közleménye

Kedves Sportolóink, Kedves MEAFC tagok!

 

A koronavírus terjedése kapcsán kialakult veszélyhelyzetre és a bevezetett korlátozó intézkedésekre való tekintettel, sportolóink, edzőink és a hozzátartozók védelme érdekében, a MEAFC vezetése az alábbiakról határozott:

1. Valamennyi MEAFC szakosztály esetében felfüggeszti az edzések tartását.

2. A legtöbb bajnokságban a szövetségek már felfüggesztették a felnőtt és utánpótlás bajnokságokat és versenyeket. A MEAFC valamennyi szakosztályban felfüggeszti a versenyeztetést, MEAFC sportolók nem vehetnek részt sporteseményeken.   

3. MEAFC programok szervezését megtiltja, azaz a szabadtéri és egyéb közösségi események szervezése is TILOS.

 

Az intézkedések 2020. március 16-tól lépnek érvénybe és visszavonásig érvényesek.

Kérjük megértéseteket és együttműködéseteket, hiszen a vírus terjedésének korlátozása közös feladatunk és felelősségünk. A jelenlegi ismeretek alapján a védekezés leghatékonyabb módja a személyes érintkezések minimalizálása, a fenti korlátozó intézkedések meghozatalát emiatt tartjuk szükségesnek.

Törekszünk a folyamatos tájékoztatásra, kérdés esetén nyugodtan keressétek a MEAFC munkatársait vagy vezetését.

Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét!

 

Rakaczki Zoltán, MEAFC ügyvezető elnök

Boda Péter, MEAFC alelnök

Sok szeretettel várunk minden sportolni, mozogni, kézilabdázni vágyó lányt.

A kézis lányok a mai napon 16 órától hazai pályán fogadták a Kézilabda Klub Hajdúszoboszló csapatát.

Ezen a hétvégén lezajlott a Hajdú-Bihar megyei női bajnokság negyedik fordulója, ahol a kézis lányok 2017.10.15-én (vasárnap) a Püspökladányi KE csapatához látogatott el.

Szezonnyitó mérkőzésünkre 2017.09.24. (Vasárnap) 16:00 órától kerül sor a Berettyó MSE csapata ellen.

A MEAFC női kézilabda csapatának nagy szüksége lenne erősítésre kapus poszton, különböző sérülések miatt. Várjuk a kapus poszton tapasztalattal rendelkező, a csapathoz szívesen csatlakozók jelentkezését. Hallgatóként az egyetemi és a megyei bajnokságban, nem hallgatóként pedig a megyei bajnokságban számítanánk rá. Jelentkezés Solymosi Tamás edzőnél a 70/626-5334-es telefonszámon, vagy e-mailben, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen. A megosztásokat köszönjük.

2015. január 01. (csütörtök) 18:54

Kézilabda szakosztály összefoglaló 2014

A szakosztály csak női szakággal működött a 2014-es évben, a tagok döntően a Miskolci Egyetem hallgatói voltak. Az utánpótláskorú női játékosaink felkészítése és versenyeztetése az elnyert Tao támogatásnak köszönhetően színvonalas körülmények között történt. A hallgató játékosaink elindultak a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságban. Sajnos a lebonyolítás továbbra is kupa rendszerű, nem pedig bajnoki, területi alapon sorsolnak össze minket a selejtezőben, ahol oda-visszavágó alapján dől el a továbbjutás sorsa. Az első fordulón továbbjutottunk, de a második fordulóban kiestünk, nem jutottunk a 4-es döntőbe.   Csapatunk még mindig nem tudja felvenni a versenyt azon intézményi csapatokkal, ahol sportszakos képzés van.

Az egyetemi bajnokság nem biztosít kellő számú versenyzési lehetőséget játékosaink számára, ráadásul a már végzettek, nem utánpótláskorú játékosaink nem is tudnak indulni rajta, ezért szakosztályunk évek óta, egyre eredményesebben versenyzik a megyei bajnokságban. A 2013/2014-es megyei női bajnokságban szereplő női együttesünk a bronzérmet szerezte meg, így bizakodva várhattuk a következő szezont. A 2014/2015-ös megyei női bajnokságot egy szakmailag felkészültebb és egységesebb csapat kezdte, köszönhetően annak a szakmai munkának, amelyet Solymosi Tamás edző irányításával végeztek a lányok. Ez meg is hozta az eredményét, hisz a téli szünet után 2015-től az első helyen folytatják a bajnokságot.

A Miskolci Egyetem férfi csapata kizárólag a MEFOB küzdelmeiben vett részt, esetükben nem voltak rendszeres edzések.

A két csapatot – női és férfi - összehasonlítva egyértelműen az látszik, hogy amennyiben van egy IGAZI CSAPAT, amely egységként tudja magával húzni az egyéneket, akkor működik a csapat, akkor tudnak edzeni és akkor igénylik a szakmai háttérmunkát is, amelyet a MEAFC képes megadni. Amennyiben mindezek hiányoznak, nem lesz csapat, amely kiálljon egymásért és az ellenfelek ellen hétvégente.

A férfi futsal csapat után a Miskolci Egyetem férfi kézilabda csapata is bejutott a Magyar Egyetemi – Főiskolai Országos Bajnokság (MEFOB) döntőjébe, az ELTE hazai pályán történő 32-28 arányú legyőzésével.

 

2016. március 21. (hétfő) 22:37

Várják a szurkolókat női kéziseink

Fontos, de nagyon nehéz mérkőzések előtt áll női kézilabda csapatunk, ezért minden bíztatás elkél. A MEAFC-os lányok jelenleg a tabella 3. helyén állnak, de március 22-én (kedd) 18:45-től a 2. helyezett Tiszaújváros csapatát, majd március 31-én (csütörtök), szintén 18:45-től a bajnokságot vezető Mezőkeresztes csapatát fogadják a Miskolci Egyetemi Körcsarnokban.

1. oldal / 3
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk