Legközelebbi eseményeink
2020. január 22. (szerda) 18:56

Két mérkőzésből két győzelem!

A mögöttünk hagyott vasárnap hazai környezetben lépett pályára U17-es csapatunk a Buzek László Országos Serdülő bajnokság középszakaszának B-3-om jelű csoportjában. Csapatunk mellett a Dunakanyar, DEAC, Újfehértó és a TFSE-UMSZKI gárdái léptek még pályára az E/4 tornateremben. 

2020. január 22. (szerda) 18:50

Elfelejtettünk csapatként működni!

A múlt pénteken Kazincbarcikán szerepelt U21-es csapatunk a helyi U21-es csapat vendégeként. A mérkőzést a hazai csapat irányította, bár így is sikerült egy szettet rabolni tőlük. 

2020. január 22. (szerda) 18:45

Sima győzelem a DEAC U21 ellen!

A mögöttünk hagyott hétvégén felnőtt csapatunk az alapszakasz utolsó mérkőzésén hazai pályán fogadta a DEAC U21-es csapatát. A mérkőzést végig a nagyobb rutinnal rendelkező játékosaink irányították így nem forgott veszélyben a győzelem. A mérkőzés 3:0 arányban hozta le csapatunk.

2020. január 13. (hétfő) 18:51

Fordulatos mérkőzés Nyíregyháza ellen!

Az NB II Keleti ,,B” csoportjának 11. fordulójában csapatunk Nyíregyházára látogatott. A két csapat mindig feszült hangulatú és szoros mérkőzéseket játszik egymással, ez most sem volt máshogy. Igaz a vendéglátók az alapszakasz részét a bajnokságnak már behúzták, csapatunk így is nagy elszántsággal állt neki a mérkőzésnek. (Igaz most is voltak meghatározó hiányzói csapatunknak)

2020. január 09. (csütörtök) 20:33

Magabiztos játékkal vertük meg a Kecskemét U21-et!

A 2020-as évet felnőtt csapatunk hazai pályán kezdte meg. Az ellenfél a Kecskeméti RC U21-es csapata volt. A két csapat előző találkozóját a hírős városiak nyerték igaz akkor csapatunk tartalékos felállásban szerepelt. Ám ezen a mérkőzésen teljes csapattal tudtunk kiállni. 

2020. január 09. (csütörtök) 20:06

Szép győzelem hazai pályán

Az új esztendőben hazai pályán folytatta U21-es csapatunk a bajnokságot. A soron következő ellenfél a Szolnoki Sportcentrum NBII csapat volt.

2019. december 18. (szerda) 19:20

Győzelem a Szeged U21 ellen!

A mögöttünk hagyott hétvégén vasárnap hazai környezetben fogadta U21-es csapatunk a Szegedi RSE U21-es gárdáját. Végig magabiztos játékot mutattak játékosaink, így 3:0 arányban szerezték meg újabb győzelmüket. 

2019. december 11. (szerda) 20:28

Magabiztos siker a PSE Debrecen ellen!

Hazai környezetben fogadtuk a PSE Debrecen csapatát az NB II Kelet ,,B” csoport soron következő fordulójában. Játékosainkban égett a visszavágási vágy hiszen, az a két csapat előző mérkőzését a vendégek nyerték.

Az NB II Keleti ,,A” csoport 8. fordulójában Gödöllőn szerepelt U21-es csapatunk, ahol egy szoros mérkőzésen maradtak alul a házigazdákkal szemben.

2019. december 02. (hétfő) 22:25

5 szettes csatában maradtunk alul Szolnokon!

A mögöttünk hagyott hétvégén Szolnokon vendég szerepelt felnőtt csapatunk. Sajnos nem a legerősebb összeállításban tudtunk pályára lépni (ami ebben az idényben már sokadszorra esik meg) azonban a csapat hangulatáról és lelkesedéséről csak elismerően lehet beszélni. 

1. oldal / 14
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk