Legközelebbi eseményeink
2019. december 02. (hétfő) 22:25

5 szettes csatában maradtunk alul Szolnokon!

A mögöttünk hagyott hétvégén Szolnokon vendég szerepelt felnőtt csapatunk. Sajnos nem a legerősebb összeállításban tudtunk pályára lépni (ami ebben az idényben már sokadszorra esik meg) azonban a csapat hangulatáról és lelkesedéséről csak elismerően lehet beszélni. 

2019. december 02. (hétfő) 22:17

Változtatni kell!

A mögöttünk hagyott hétvégén Budapesten vendégszerepelt U21-es csapatunk az NB II Keleti ,,A” csoport soron következő fordulójában. Egy szoros mérkőzésen maradtak alul a MAFC-BME U21 ellen.

2019. december 02. (hétfő) 22:04

Két győzelem, egy vereség Nyíregyházán

Tatár Mihály U15 OGYB II. oszt. 3. forduló, ( középszakasz 1. forduló) - 2019. november 30., Nyíregyháza

2019. december 02. (hétfő) 21:52

Szépen csillog az ezüst!

2019. december 1-jén az U13-as korosztályú versenyzőink Budapesten a MAFC vendégeiként léptek pályára.

2019. december 02. (hétfő) 21:38

Voltak biztató jelek!

A MEAFC – Bársony csapata másodjára Budapesten léphetett pályára a MAFC által szervezett tornán. Három mérkőzést játszottak a fiúk és végül a 6. helyen zártak. 

2019. november 26. (kedd) 19:06

Sűrű hétvége előtt!

Szakosztályunk sűrű hétvége elé néz, hiszen felnőtt csapatunk mellett ugyancsak november 30-án Nyíregyházán szerepel U15-ös csapatunk a soron következő tornán. Ahol a GLP Nyíregyháza, Sülysáp és MESISE lesznek az ellenfelek. December 1-én U21 csapatunk lép pályára Budapesten továbbá mindkét U13-as csapatunk tornán szerepel szintén Budapesten.

2019. november 26. (kedd) 06:53

Győzelem Debrecenben!

A mögöttünk hagyott hétvégén felnőtt csapatunk Debrecenbe látogatott ahol a DEAC U21-es csapata volt az ellenfél. A mérkőzésről elmondható, hogy szoros mérkőzés kerekedett ki belőle. De rutinus csapatunknak sikerült három szettben megverni a lelkes hazai csapatot.

2019. november 26. (kedd) 06:44

Egy szettet csíptek el VRCK-tól!

Az NB II Keleti ,,A” csoportban szereplő U21-es csapatunk hazai környezetben (rendhagyó módon Pénteken) fogadta a VRCK U21-es csapatát.

2019. november 21. (csütörtök) 15:22

Egy győzelem, egy vereség Debrecenben

A mögöttünk hagyott hétvégén rendezték meg a soron következő U17-es tornát. Melyen csapatunk két mérkőzést játszott, amelyeken egy győzelmet és egy vereséget könyvelhetett el.

2019. november 20. (szerda) 06:17

Fontos győzelem a Nyíregyháza ellen!

A mögöttünk hagyott hétvégén felnőtt csapatunk az NB II Keleti ,,B” csoport 5. fordulójában hazai pályán fogadta a GLP Nyíregyháza csapatát. Csapatunk idény kezdése, kicsit döcögősre sikerült, hiszen eddig a mérkőzésig 3 vereség és mindössze egy győzelem állt a nevünk mellett. Köszönhetően, hogy sokszor nem teljes csapattal tudtunk kiállni a mérkőzésekre, hol betegség, sérülés vagy munkahelyi elfoglaltság miatt. Így ez a mérkőzés kiemelten fontos volt számunkra.

1. oldal / 13
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk