Legközelebbi eseményeink

A mögöttünk hagyott hétvégén Gyöngyösön rendezték meg a nagy múltra visszatekintő Szüret kupát, amelyen 10 csapat vett részt köztük felnőtt NB II-es csapatunk és U21-es csapatunk is. A mezőnyben volt egy román és egy cseh csapat is. Továbbá Szolnokról két csapat, Eger, Gödöllő, MAFC-Kármán és a házigazda Gyöngyös. 

2019. május 15. (szerda) 11:07

Bronzérem az Országos Mini Kupán!

A mögöttünk hagyott hétvégén rendezték meg Budapesten az Országos Mini Kupa (OMK) 2019-es tornáját. A tornán 17 csapat képviseltette magát, egyesületünk első ízben vett részt rajta.

2019. április 11. (csütörtök) 17:25

Bronzérem az U13-as záró tornán!

A mögöttünk hagyott hétvégén rendezték meg U13-as csapatunk számára a Dunszt Ferenc U13 Országos Mini Bajnokság II. osztály hatodik és egyben záró tornáját is Debrecenben a Talent SE rendezésében.

2019. április 04. (csütörtök) 22:13

Vereség a PSE Debrecen ellen

A mögöttünk hagyott hétvégén szombaton 17 óra 30 perckor fogadta csapatunk egyik legnagyobb riválisát a PSE Debrecen csapatát. Az évek során a két gárda mindig feszült kiélezett csatákat vívott egymással. Igaz ennek a mérkőzésnek igazi tétje már nem volt a bajnokság kimenetele szempontjából hiszen az előző fordulóban csapatunk már megvédte tavaly megszerezett bajnoki címét.

2019. március 25. (hétfő) 21:27

Két szoros vereség Debrecenben az U19-es tornán

A hétvégén rendezték meg Debrecenben U19-es csapatunknak a 2. helyosztó tornáját.  A házigazdák mellet a DEAC csapat vett még részt a tornán.

2019. március 18. (hétfő) 22:26

NB II Keleti csoport BAJNOK a MEAFC-Miskolc!

Több mint két hónap kihagyás után lépet pályára NB II-es felnőtt csapatunk. A bajnokság a rájátszás szakaszába ért. Ebben a szakaszban a Gyöngyösi RSE, PSE Debrecen és a GLP Nyíregyháza csapataival kell megmérkőzni-e játékosainknak.

Férfi röplabda MEFOB csapatunk a Nyíregyházi Egyetem csapatával küzdött meg a MEFOB négyes döntőbe kerülésért.

2019. február 26. (kedd) 08:17

Két vereség a hazai helyosztón

A mögöttünk hagyott hétvégén U19-es csapatunk hazai környezetben fogadta a VRC Kazincbarcika és a DEAC csapatait a helyosztó szakasz 1. fordulójában.

A 4. U13-as mini torna Besenyszögön volt. Nagyon pechesek voltunk. Az utolsó pillanatig reménykedtünk, hogy meggyógyulnak a betegeink, de az influenza erősebbnek bizonyult , 6-an indultunk el így a versenyre, tudván, hogy érmet most nem hozhatunk el. A fiúk végül csak öten tudtak játszani, mivel egyikük kézsérülése miatt nem tudott pályára lépni.

2019. január 28. (hétfő) 19:54

Bronzérem Nyíregyházán az U13-as tornán!

A bajnokság 3. fordulóján is sikerült érmet szerezni, 3. helyen végeztek a fiúk. Ez azért szép siker, mert időközben 2 kezdő játékos ment el a csapattól, és csak egy új játékos csatlakozott a klubhoz.

1. oldal / 10
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk