Legközelebbi eseményeink


Egerben kezdett a kadett "B"

2015. október 26. (hétfő) 14:26

Mire felvettük a ritmust, már vége volt a meccsnek.

Ifjabbik kadett csapatunk azonnal belekóstolt a 16 évesek sebességébe, aminek nem egy bravúros győzelem lett a vége. Melózni tovább, de sokkal-sokkal keményebben!

 

Egri KOK VSI –  MEAFC „B” 94-63 (31-10, 19-11, 27-20, 17-22)

Eger: Vörös (34), Szatmári (18), Molnár L. (15), Ginger (8), Kiss (4), Csere: Fekete (6), Kelemen (4), Bagyura (3), Mohamed (2), Karczag, Molnár K., Pozsik. Edző: Klepej Roland.

MEAFC: Marton (18), Kiss (10), Szűcs (10), Vass (6), Gadus (3). Csere: Sikora (11), Sznagyik (5), Ács D., Földházi, Gombos, Molnár. Edző: Tóth Gyula.

 

 

Tóth Gyula, vezetőedző: Már az első negyedben gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, „köszönhetően” a védekezésünknek. A következő fordulókra ezt ki kell javítanunk! Támadásban is jobban ki kell használnunk a palánk alatti magassági fölényünket!

 

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk