Legközelebbi eseményeink


Fél évszázad után győzelemmel mutatkozott be a MEAFC NBII-es asztalitenisz csapata

2018. szeptember 11. (kedd) 06:44

A párosok után 1:1 állt az eredményjelzőn, a győztes meccset is csak a döntő szettben sikerült kicsikarni, ami a várakozásainknak megfelelő szoros eredményt sejtetett. Ezt követően viszont lehengerlően kezdtük az egyéni mérkőzéseket, meg sem álltunk 9:1-ig, s 10:2-nél már biztos volt a győzelem. 

Menkő Veronika az asztal mellett nem tűnt törékeny kislánynak, végig irányítva, szinte hibátlan játékkal nyerte valamennyi mérkőzését. Bodnár Józsi a tőle megszokott stílusban küzdött, s ha olykor szorosan is, de hozta valamennyi meccsét. Sztupák Zoli stabil, okos játékkal kezdett, de két győzelem után a magabiztos diadal tudatában kevésbé sikerült a koncentrálás. Benne még volt legalább egy győzelem, amire szükség is lesz a jövőben. A nap meglepetésembere a fiatal közgazdász hallgató, Mészáros Attila volt, aki először szerepelt ebben az osztályban, s az ebből fakadó idegessége meg is látszott a páros mérkőzés alatt. Az első győzelme azonban szárnyakat adott neki, 0:2-ről is tudott meccset nyerni, s a negyedik találkozóját is csak - a korábbi betegségből adódó - erőnléti problémái miatt vesztette el. Összességében 14:4-re, a várakozásokat messze felülmúlva nyerte a csapat a bennmaradás szempontjából kiemelten fontos mérkőzést, de tudjuk, hogy ennél csak nehezebb meccsek jönnek.

A MEAFC II. csapata Füzesabonyba látogatott az első fordulóban.  A Tóth-Laczkó páros 3-2-re tudott győzni Lövey-Lengyel ellen míg a  másik asztalon nem alakultak olyan szerencsésen a dolgok,  a Dolenszki-Lovász páros 0-3-as vereséggel távozott az asztaltól. Sokáig fej-fej mellett haladt a két csapat. A MEAFC 6-4-re vezetett összesítésben, azonban ezután a Füzesabony sorba nyerte a meccseket, így végül 11-7-re győzött a hazai csapat. A sikerhez nagyban hozzájárult az ellenfél húzóembere, Lövey Ádám, aki 4 meccset hozott,igaz, Tóth Tamásnak és Dolenszki Istvánnak is sikerült megszorongatnia a volt NBII-es játékost. A MEAFC húzóembere Dolenszki István volt, aki 3 mérkőzést nyert. Tóth Tamás, Lovász Bence és Laczkó Dániel is 1 meccset hozott. A vendég csapat azonban így sem lehetett elkeseredett, ugyanis egy nagyon szoros és izgalmas mérkőzésen kapott ki egy erős csapattól.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk