Legközelebbi eseményeink


Felvettük a kesztyűt a TF ellen is!

2015. november 10. (kedd) 01:50
Felvettük a kesztyűt a TF ellen is! Orosz Bence kezd belejönni! Fotó: AmbZolphoto.

Orosz Bence szezoncsúcsot dobott.

 

Nagy iramban kezdtük a meccset, így a többnyire évek óta stabil „B” csoportos játékosokból álló fővárosiak csak a negyed utolsó másodpercében szerzett hatalmas zsákolással tudtak előnyhöz jutni.

A félidőre aztán megugrott az egyre jobban belelendülő és sokkal rutinosabb hazai gárda,  ám a harmadik negyed már ismét rólunk szólt.

A hétről-hétre egyre jobb formába lendülő Orosz Bence vezetésével produkáltunk egy TF időkérést eredményező 10:0-ás szakaszt. Orosz újabb tripláival végül az egész negyedet is megnyertük.

Az utolsó etapban zóna védekezés és emberfogás ellen is csiszolgathattuk repertoárunkat, ám az esélyesebb hazaiak győzelme továbbra sem forgott veszélyben.

Csapatunk így fáradtan, de a különbség ellenére is emelt fővel zárhatta idei 5. mérkőzését!

 

TFSE – MEAFC 89-54 (16-14, 29-9, 19-20, 25-11)

Fiú Egyetemi Bajnokság, Budapest, Alkotás utca.

Vezette: Gyurka Tamás, Nagy István.

TFSE: Sinkovics (4), Haris (8/3), Németh (5/3), Világi (8), Debreceni (11). Csere: Töth (21/6), Bódi (11), Petrucsik (9/3), Szollár (6/6), Faragó (6), Répási. Edző: Molnár István.

MEAFC: Orliczki M. (8), Orosz (30/15), Horváth (2), Tamás (4), Koroknai (8). Csere: Sörlei (2), Nagy, Jurányi, Djahnit. Edző: Drahos Gábor.

 

Drahos Gábor, vezetőedző: Számszerűleg sima vereséget, szakmailag viszont óriási segítséget kaptunk ma útravalónak. Gyakorolhattunk agresszív - azaz normális - védekezés elleni elszakadást, kontakt keresést, gyors labdafelvitelt és kontrollált játékot egyaránt. Volt bőven hiba, de jó volt látni, hogy szokásos küzdeni akarásunk mellett már megjelent egy-két fejben is összerakott mozgás. 

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk