Legközelebbi eseményeink


Fontos győzelem maradt el

2018. február 26. (hétfő) 22:46

Leány egyetemi bajnokság - Kelet

Miskolci Egyetem – Szegedi RSC  66-69 (11-19, 16-23, 17-13, 22-14)

MEAFC: Arad (33/6), Sikora (10/6), Vasas (8/6), Kostyó, Chvatal. Csere: Eperjesi (9/3), Kovács (6), Papp, Vukicevic. Edző: Lőrinc István.

Budapest: Radócz (20/6), Vári (12), Zsíros (11), Kőházi (7/3), Boros (4). Csere: Kuritsák (8), Kajtár (5/3), Lugosi (2). Edző: Földi Alexandra.

Lőrinc István, edző: A kezdés előtti fogadalmat nem sikerült betartani, vagyis, hogy nem engedjük el az elején az ellenfelet. A helyzetek kihasználása csapat szinten 2 pontos 35%, 3 pontos 28%, és a szerzettnek kétszerese az eladott labda. A védekezésbeli hibákat az ellenfelünk rendre kihasználta. Az, hogy nem edzünk együtt meglátszódott mind a védekezésben, mind a támadásban. Amikor a "légiósok" voltak fent a pályán tudtunk figurát játszani. Ha majd belátjuk, hogy 2-3 ember kapcsolatával megoldható egy támadás, akkor látható előrelépés következik majd be. A meccs hajrájában ledolgoztuk 12-14 pontos hátrányunkat 1 pontra, de nem sikerült átbillenteni. Sajnálom, hogy elmaradt a győzelem.

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk