Legközelebbi eseményeink


Győzelem a Szeged U21 ellen!

2019. december 18. (szerda) 19:20

A mögöttünk hagyott hétvégén vasárnap hazai környezetben fogadta U21-es csapatunk a Szegedi RSE U21-es gárdáját. Végig magabiztos játékot mutattak játékosaink, így 3:0 arányban szerezték meg újabb győzelmüket. 

Papp Dóra edző nyilatkozata: ,, Gratulálok a fiúknak, hogy bebizonyították végre maguknak és másoknak is, hogy egy lelkes játékkal sokkal többre képesek, mint gondolnák! Lassan kezd beérni amit mondogatok nekik edzésről edzésre és meccsről meccsre. Örülök, hogy végre lehetőséghez jutottak azok a játékosok is, akiknek eddig erre nem volt lehetőségük. Arról nem is beszélve, hogy Király Olivér és Gudász Gergely ezt négy-négy ásznyitással hálálták meg. Külön öröm, hogy Boronkay Dánielt újra pályára küldhettem a komoly sérülése után, amit a kitartó és kemény munkájának köszönhet!”

NB II Keleti ,,A” csoport 9. forduló

MEAFC-MiskolcU21 – Szegedi RSE U21  3:0

MEAFC-Miskolc U21: Ducsi Martin, Várszegi Tamás, Paranai Ádám, Gudász Gergely, Kapusi Zoltán, Molnár Mózes, Király Olivér, Boronkay Dániel, Tóth Tibor, Oláh Mózes, Komáromi Kristóf, Papp Dominik, Karóczi Szabolcs, Sztupjár Kristóf.

Edző: Papp Dóra

 

A következő fordulóban december 21-én Gyöngyös városába látogat csapatunk.

Kezdés: 16 óra

Helyszín: VÁLYI-NAGY KÁROLY TORNACSARNOK, GYÖNGYÖS, KÖNYVES KÁLMÁN TÉR 7.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk