Legközelebbi eseményeink


Győzelem az NB II-ben, vereségek az U19-es tornán

2018. november 20. (kedd) 21:57

Az NB II-es bajnokság 8. fordulójában hazai pályán fogadtuk a Szolnoki RA U21-es csapatát. Ugyancsak a hétvégén lépen pályára U19-es csapatunk is Dunaújvárosban, ahol a Felsővárosi Fésüs RAF és a Sümeg-Dabronc csapataival mérkőzött.

Az első felvonásban NB II-es csapatunk játéka érvényesült helyenként szép labdameneteket láthattak a kilátogató nézők. Nem is volt kérdés, hogy az első etapot a csapatunk nyeri meg.

A második felvonásban a vendégek játéka feljavult így a mérkőzés még szorosabban alakult. Viszont játékosaink végig koncentráltan és felszabadultan játszottak így a nehezedő nyomás ellenére is hozták a második szettet.

A mérkőzés harmadik szettjében csapatunk még nagyobb fokozatra kapcsolt. Csapatunk nyitásai az elmúlt mérkőzésekhez képest látványosan feljavult. Valamint a nyitásfogadás is stabil volt ezen a napon. Az utolsó játékrészt is megnyerte csapatunk és vele a mérkőzést is.

 

Bacsó István a mérkőzésről elmondta: ,, Feljavult nyitásainknak köszönhetően nyertük meg a meccset. Visszavágtunk a Szolnoknak a Magyar Kupában elszenvedett vereségért, gratulálok a csapatnak.”

 

NB II Keleti csoport 8. forduló

MEAFC-Miskolc – Szolnoki RA U21 3:0

MEAFC-Miskolc: Csizmadia, Busák, Surányi, Kiss, Kozsla, Barócsi

Csere: Szántai (liberó), Soltész, Varga, Nagy

 

A bajnokság következő fordulójában hazai környezetben fogadjuk a DEAC U21-es csapatát.

Ideje: 2018.12.02.  17:30

Helyszín: Miskolc-Egyetemváros E/4-es kollégium tornaterme

 

Ugyancsak a hétvégén lépen pályára U19-es csapatunk is Dunaújvárosban, ahol a Felsővárosi Fésüs RAF és a Sümeg-Dabronc csapataival mérkőzött.

A mérkőzésekről elmondható, hogy fiaink nagyot küzdöttek annak ellenére, hogy két meghatározó játékos is hiányzott a csapatból. Sajnos azonban nem sikerült az egyik mérkőzést sem megnyerni.

 

Felsővárosi Fésüs RAF - MEAFC - MISKOLC 3 – 0

MEAFC – MISKOLC - SÜMEG-DABRONC 0 - 3

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk