Legközelebbi eseményeink


Győzelem az NBII-es rangadón, míg ezüstérem U13-as tornán

2018. december 19. (szerda) 18:44

Vasárnap bajnokság 11. fordulójában hazai pályán fogadtuk a PSE Debrecen csapatát. A két csapat mindig nagy csatát játszik egymással nem volt ez másként most sem.

A mérkőzésről elmondható, hogy csapatunk helyenként sok hibával játszott, de voltak igazán szép támadások is. Csapatunk teljesítménye hullámzó volt, de szerencsére a mérkőzés végére a csapat küzdőszelleme és szíve a helyén volt,  így egy igazán izgalmas mérkőzésen sikerült a hajdúsági csapatot megverni.

NB II Keleti csoport 11. forduló

MEAFC-Miskolc-PSE Debrecen 3:2

MEAFC-Miskolc: Csizmadia, Kozsla, Bagó, Surányi, Busák, Barócsi

Csere: Szántai (liberó), Boronkay, Budai, Kormos(liberó), Varga, Nagy, Molnár G., Klein

Edző: Bacsó István

Az év utolsó mérkőzésén december 22-én 15:00-tól hazai pályán (E/4 tornaterme) fogadjuk a GLP Nyíregyháza csapatát.

Minden szurkolót szeretettel várunk!

 

U13-as ezüst!

Ugyancsak vasárnap szerepelt Budapesten U13-as csapatunk a bajnokság 2. tornáján. Ahol előbb a MAFC-BME (3:0 a fővárosiak javára) majd a Zalaegerszeg (3:0 a javunkra) mérkőzött meg. Majd az elődöntőben a SZESE Győr csapatát győzték le 2:1 arányban.

A döntőben a 2:0 arányban kaptunk ki a MAFC-BME csapatától. Így csapatunk a torna második helyét szerezte meg. Külön öröm, hogy Bendik Kristófot különdíjjal jutalmazták az kimagasló játékáért.

MEAFC-Miskolc U13: Bendik Kristóf, Lukács Bence, Bónis Balázs, Gulyás Bence, Kovács Gusztáv, Fülöp Vendel, Fábián Kristóf, Bojtos Marcell

Bejcziné Nagy Éva edző nyilatkozata: ,,A 2. fordulón nagyon szép eredményt értek el a srácok, az előkelő 2. helyezést érték el. Kevesebb volt a nyitásrontás, mezőnyben többet dolgoztak, csapatjátékban jó elgondolások voltak, hálónál is ügyes megoldásokat mutattak be. Nagyon büszke voltam valamennyi játékosra!”

 

Folytatás 2019. január 26-án Nyíregyházán, ahol a egy csoportba kerültünk a DEAC és a Talent SE csapataival.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk