Legközelebbi eseményeink


Hosszú az út a célig

2017. december 16. (szombat) 11:07

Kenguru Kupa, Alapszakasz 3. forduló, 2. régió

MEAFC Cápakölykök – Szerencsi Darazsak  60-82 ( 6-19, 16+6 - 14+4, 12-21, 20-24)

MEAFC: Oleár (18), Gönczöl (11), Lengyel (9), Schmiedecke (6), Sulkovszki (5), Juhász (4), Dócs (3), Horváth (2), Magyar (2), Tóth, Csiky, Váradi. Edző: Lugosi Zsuzsanna, Cserhalmi Ede.

Szerencs: Cseresznye (23), Pálinkás (22), Lesó Ár.(14), Lesó Ák. (9), Pankotai (8), Erdei (4), Géczi (1), Kolozsi (1), Szolnoki, Görcsös, Hák, Erdélyi. Edző: Nagy Lajos.

 

MVSI Vadmacskák – MEAFC Cápakölykök  57-91 (13 – 16, 22+4 - 27+4, 5 – 21, 13 – 23)

Miskolc: Poczkodi (30), Kisari (12), Olejnyik (8), Kollár (6), Tóth (1), Augusztin, Kolozsi-M. M., Kolozsi-M. K. , Mihalik, Orbán, Vojcsik, Görcsös. Edző: Petre Márton

MEAF: Oleár (29), Dócs (14), Lengyel (10), Horváth (7), Csiky (6), Sulkovszki (6), Juhász (5), Váradi (5), Schmiedecke (5), Magyar (2), Gönczöl (2), Tóth. Edző: Lugosi Zsuzsanna, Cserhalmi Ede.

 

Lugosi Zsuzsanna, edző: Ezen a hétvégén is keserédes szájízzel jöttünk ki a csarnokból. A szerencsi meghatározó játékosokat csak rövidtávon tudták a srácok megfékezni, ami sajnos elég kevés volt az eredmény szempontjából. Ez a mérőzés kihatással volt a második, lányok elleni mérkőzésünkre is, mert hagytuk, hogy a Vadmacskák uralják az első félidőt. Bár a 3. negyedben eldőlt a mérkőzés (5-21), sikerült ellépni és innentől magabiztosabban, ugyan sok hibával, de győztünk. A befutásokból, pozíciózásokból sikerült párat villantani, de ez még mindig kevés.

Haladunk előre a cél felé, de hosszú az út! A lényeg egyelőre, hogy maradt az „A” csoport és nagyobb elszántsággal, motivációval kezdjük meg majd az újévi szezont!

 

Előre is Kellemes Ünnepeket kívánunk mindenkinek és Boldog Új Esztendőt!!

HAJRÁ MEAFC!!!!

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk