Legközelebbi eseményeink


Igazságos döntetlen közeli végeredmény született!

2019. április 10. (szerda) 22:45

Fiú MEFOB: Remek játékkal zárta mindkét csapat az alapszakaszt.

Miskolci Egyetem – Nyíregyházi Egyetem 96-99 (29-24, 25-22, 22-27, 20-26)

Egyetemi Bajnokság 16. forduló, Miskolc, Körcsarnok 30 néző.

Vezette: Sörlei Attila, Vaszi Ádám.

MEAFC: Takács (14/6), Tóth (18/6), Szanyi (9/9), Kopasz (7/3), Lippai (28). Csere: Gonda (11/9), Orliczki B. (5), Orlcizki Mát. (4), Orlcizki Már. Edző: Drahos Gábor.

Nyíregyháza: Bus (31/6), Czura (20), Oláh (10), Kovács (12), Gáspár (24). Csere: Vaskó (2), Vida, Mokánszki.

Bár a végső helyezésekre már nem volt hatással, mégis nagy sebesség és látványos játék jellemezte mindkét felet. A már Keleti bajnok vendégek és a harmadik pozícióban záró miskolciak is végig komoly tűzerővel dolgoztak. Az első félidő hazai, a folytatás pedig a vendégeké volt. 82-82-nél egyenlített, majd előnyt szerzett a Nyíregyházi csapat. Az utolsó perc forgatókönyvébe pedig így alakult: vendég előny, időkérés, hazai előny, időkérés, vendég előny, időkérés, hazai kimaradt tripla, sípszó, pacsizás.

Drahos Gábor (Miskolci Egyetem): Teljesen rendben volt minden. Két motivált és lendületes csapat sok szép dolgot mutatott. Egy dologra nem tudtunk felkészülni, mégpedig Bus utolsó másodperces messzeségből elengedett triplájára. Gratulálok csapatomnak a rájátszást jelentő harmadik pozíció megszerzéséhez. Mindent meg fogunk tenni a döntőbe jutásért vívott párharcban is.

Oláh Zoltán (Nyíregyháza): Gratulálok a csapatomnak, igazi küzdős mérkőzés volt. Tudtuk, hogy ennek a meccsnek már nincs igazi tétje, a Miskolc már megszerezte a 3. helyet, mi pedig az első helyet. Igazából egy jóízű mérkőzést játszottunk, ahol végül mi jöttünk ki jobban.

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk