Legközelebbi eseményeink


Egy győzelem, egy vereség

2017. november 06. (hétfő) 09:56

Fiú Serdülő bajnokság, Területi Alapszakasz III. Észak-keleti régió, "A" csoport

Lehel Kosársuli - MEAFC Jezsuita  76 - 69  (18-18, 26-14, 16-25, 16-12)

Jászberény: Tóth M. (23), Pataki (13), Rideg (12), Kis-Bakos (11), Baráth (6), Tóth B. (4), Göblyös (3), Farkas (2), Lékó (2), Hájos, Pernyész, Teleki. Edző: Treba-Kovács János.

MEAFC: Vass (40), Csomos (15), Geszti (10), Búza (2), Haskó (2), Jármi, Kovács, Kövessy, Megyesi, Papp, Szabó, Veit. Edző: Vukicevic Milen.

Vukicevic Milen, vezetőedző: Jó, küzdős meccset játszottunk egy hozzánk hasonló tudású ellenféllel. Amellett is, hogy hiányosan utaztunk, a fiúk mindent megtettek a sikerért. A második félidőben behozták lemaradásukat, és nagyon kevés hiányzott a sikerhez. A végjátékban elfáradtunk és bekövetkezett pár hiba, ami eldöntötte a mérkőzést. Remélem a következő tornán vissza fogunk vágni.

 

Szerencsi VSE - MEAFC Jezsuita  69 - 73  (26-15, 11-15, 16-16, 12-19; 4-8)

Szerencs: Czagány (32), Pankotai (14), Sándor (10), Cseresznye (4), Nagy (4), Fige (3), Hegedűs (2), Beregi, Kocsis, Krusóczki, Maczek, Mezősi. Edző: Nagy Lajos.

MEAFC: Vass (34), Geszti (24), Kövessy (6), Szabó (6), Veit (2), Búza (1), Csomos, Haskó, Kovács, Megyesi, Papp, Takács. Edző: Vukicevic Milen.

Vukicevic Milen, vezetőedző: Nagyon nehezen indultunk, bátortalanok és fáradtak voltunk, de a végsőkig küzdöttünk. A második félidőben a fiúk mindent megtettek a sikerért. Megfordították a mérkőzést, de sajnos nem volt elég koncentráció ahhoz, hogy rendes játékidőben eldöntsék azt. Csak ilyen meccsek után tudnak igazából a játékosok fejlődni és tapasztalatokat szerezni, ezért is örülök a győzelemnek és gratulálok a fiúknak.

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk