Legközelebbi eseményeink


Jókor jön a pihenő!

2018. december 18. (kedd) 21:12

A hétvégi forduló nem volt túl kedvező számunkra. Egy vereség egy győzelem így maradtunk „A” csoportban.

MEAFC Cápakölykök – Szerencsi Darazsak 56 – 67 (10-18, 15+5-9+6, 10-15, 16-19)

MEAFC: Oleár (13), Csiky (9), Horváth (7), Lengyel (7), Gönczöl (6), Sulkovszki (5), Burony (5), Juhász (2), Dócs (1), Váradi (1), Tóth, Schmiedecke. Edző: Lugosi Zsuzsanna.

Szerencs: Pálinkás (16), Lesó Ák. (10), Cseresznye (9), Pankotai (8), Szolnoki (8), Lesó Ár. (7), Erdélyi (5), Nagy (2), Erdei (1), Hák (1), Csiki, Jámbor. Edző: Nagy Lajos.

 

MVSI Vadmacskák – MEAFC Cápakölykök 38 – 65 (12-17, 6+2-19+6, 12-9, 6-14)

Miskolc: Pockodi (9), Olejnyik (7), Orbán (6), Kollár (5), Kisari (4), Kohári (4), Bokros (2), Mihalik (1), Deák, Urbán, Vojcsik, Ináncsi. Edző: Petre Márton.

MEAFC: Oleár (18), Váradi (10), Horváth (8), Csiky (5), Juhász (5), Lengyel (4), Dócs (4), Orosz (3), Burony (3), Sulkovszki (3), Tóth (2), Schmiedecke. Edző: Lugosi Zsuzsanna.

 

Vezetőedző, Lugosi Zsuzsanna: A hétvégi forduló nem volt túl kedvező számunkra. Egy vereség egy győzelem így maradtunk „A” csoportban.  Sajnos mindkét mérkőzésen sok volt a hiba, de a lányok elleni mérkőzést sikerült megoldani. A szerencsi Darazsak jobban” martak” a labdákra, vagányabb és pontosabb kosárlabdát játszottak, mint mi. Az eddig jól működő védekezés, most teljesen szétesőben volt. Voltak jó pillanatok, amik emlékezetesek voltak, de kevés volt belőle. Reménykedem benne, hogy ez csak egy hullámvölgy, amiből hamar ki tudunk kecmeregni.

Jókor jön most a pihenő, a játékosokra, hogy regenerálódjanak, kicsit kitisztuljanak a fejekben a kosárlabdázás elemei, fortélyai és újult erővel kezdjünk mozogni az ünnepek után.

Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek és sikerekben gazdag boldog újesztendőt!

Hajrá MEAFC!!

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk