Legközelebbi eseményeink


Két éve most először kaptunk ki

2017. november 15. (szerda) 15:42

Gyermek Kupa, Alapszakasz 2. forduló, 2. régió, "A" csoport

MEAFC Basketbulls – Szerencs VSE  59-62  (12-11, 12+6 - 17+3, 12-11, 17-20)

MEAFC: Tóbiás (13), Bodnár (10), Thern (9), Kecskés (7), Márkus (6), Gyulai (4), Oleár (4), Dallos (3), Póth (2), Czipelle (1), Kádár, Molnár. Edző: Vucskó Zsuzsanna.

Szerencs: Sándor (12), Lesó Ár. (11), Cseresznye (10), Lesó Ák. (9), Pálinkás (9), Pankotai (7), Mizák (2), Erdélyi (1), Szolnoki (1). Edző: Nagy Lajos.

 

DVTK-ÉLKSK MISKOLC/A - MEAFC Basketbulls 63-48  (23-7, 18+4 - 11+6, 9-16, 9-8)

Miskolc: János (18), Kádas (17), Horváth (8), Barabás (6), Suhajda (5), Fajta Cs. (4), Tóth (3), Fajta F. (2), Kovács, Mogyoróssy, Práger, Siposs. Edző: Tóth Tamás.

MEAFC: Tóbiás (13), Oleár (11), Bodnár (9), Molnár (6), Kádár (5), Kecskés (3), Márkus (1), Czipelle, Dallos, Kovács, Póth, Thern. Edző: Vucskó Zsuzsanna.

 

Vucskó Zsuzsanna vezetőedző: A több mint 2 éve veretlen csapattal megszereztük első 2 vereségünket. Várható volt, hiszen itt az „A” csoportban együtt felkészülő, összeszokott, csapatjátékot játszó ellenfelekkel kerülünk össze. A mi játékosaink leginkább csak a mérkőzéseken találkoznak, kivéve a néhány együtt dolgozó gyereket. Sajnos ez ide nagyon kevés. Nincs még összeszokott csapat és ez óriási hátrányt jelentett. Nem fogjuk tudni ebben a felállásban felvenni a versenyt az együtt edző csapatokkal. Láthatóan kevésnek bizonyulnak az egyéni jó teljesítmények a csapatjátékot játszó és védekező gyerekekkel szemben. Az első mérkőzésen a játékvezetőknek sikerült a 4x8 perből 103 perces mérkőzést csinálniuk. Sajnos a gyerekek szenvedték meg a hátrányát, mind mentálisan, mind a sérülések terén, mert hiába cserélődött részben a játékvezetés a 2. mérkőzésre (és így normalizálódott), nem tudtam lelket verni az összezavart gyerekekbe.

Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy tanulnunk kell a hibáinkból. Többet és jobban kell dolgozni, bevonni az újonnan érkező, rendszeresen edzésre járó gyerekeket, és ez majd lassan meghozza az eredményt is.

További információk

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk