Legközelebbi eseményeink


Két győzelem a 3x3-as bajnokságban

2018. december 03. (hétfő) 18:55

A 3x3 Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság december 2-án, vasárnap, Budapesten megrendezett IV. fordulójában két győzelmet gyűjtött be a MEAFC-Miskolc csapata.

Sajnos itt is, mint a felnőtt csapatnál voltak betegek, sérültek. Ugyan négy  miskolci játékos utazott el a fővárosba, de Szepesi sérülése miatt nem tudta vállalni a szereplést. Ő az oldalvonal mellől szurkolt a Szanyi, Szőke, Gadus hármasnak, akik így csere nélkül teljesítették a mérkőzéseket. 

A délelőtti fordulóban 1 győzelem és 1 vereség volt a borsodiak mérlege, ami a csoport második helyét és továbbjutást jelentett számukra. A folytatásban egy szoros mérkőzésen a Nyíregyháza azonban megállította a MEAFC-Miskolc-ot.

 

Eredmények:

MEAFC-Miskolc - EGRI VSI KOK 16:15

VÁSÁRHELYI KOSÁRSULI - MEAFC-Miskolc 21:11

NYÍREGYHÁZA - MEAFC-Miskolc 21:18

 

A délutáni fordulóban, körbeverések révén mind a három csapat 1 győzelemmel és 1 vereséggel zárt. Döntött a kosárkülönbség, amiből a MEAFC-Miskolc jött ki rosszul, így nem jutottak tovább a csoportból.

 

Eredmények:

MEAFC-Miskolc - SALGÓTARJÁN 21:20

VÁSÁRHELYI KOSÁRSULI – MEAFC-Miskolc 21:13

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk