Legközelebbi eseményeink


Kézilabda szakosztály összefoglaló 2014

2015. január 01. (csütörtök) 18:54

A szakosztály csak női szakággal működött a 2014-es évben, a tagok döntően a Miskolci Egyetem hallgatói voltak. Az utánpótláskorú női játékosaink felkészítése és versenyeztetése az elnyert Tao támogatásnak köszönhetően színvonalas körülmények között történt. A hallgató játékosaink elindultak a Magyar Egyetemi - Főiskolai Országos Bajnokságban. Sajnos a lebonyolítás továbbra is kupa rendszerű, nem pedig bajnoki, területi alapon sorsolnak össze minket a selejtezőben, ahol oda-visszavágó alapján dől el a továbbjutás sorsa. Az első fordulón továbbjutottunk, de a második fordulóban kiestünk, nem jutottunk a 4-es döntőbe.   Csapatunk még mindig nem tudja felvenni a versenyt azon intézményi csapatokkal, ahol sportszakos képzés van.

Az egyetemi bajnokság nem biztosít kellő számú versenyzési lehetőséget játékosaink számára, ráadásul a már végzettek, nem utánpótláskorú játékosaink nem is tudnak indulni rajta, ezért szakosztályunk évek óta, egyre eredményesebben versenyzik a megyei bajnokságban. A 2013/2014-es megyei női bajnokságban szereplő női együttesünk a bronzérmet szerezte meg, így bizakodva várhattuk a következő szezont. A 2014/2015-ös megyei női bajnokságot egy szakmailag felkészültebb és egységesebb csapat kezdte, köszönhetően annak a szakmai munkának, amelyet Solymosi Tamás edző irányításával végeztek a lányok. Ez meg is hozta az eredményét, hisz a téli szünet után 2015-től az első helyen folytatják a bajnokságot.

A Miskolci Egyetem férfi csapata kizárólag a MEFOB küzdelmeiben vett részt, esetükben nem voltak rendszeres edzések.

A két csapatot – női és férfi - összehasonlítva egyértelműen az látszik, hogy amennyiben van egy IGAZI CSAPAT, amely egységként tudja magával húzni az egyéneket, akkor működik a csapat, akkor tudnak edzeni és akkor igénylik a szakmai háttérmunkát is, amelyet a MEAFC képes megadni. Amennyiben mindezek hiányoznak, nem lesz csapat, amely kiálljon egymásért és az ellenfelek ellen hétvégente.

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk