Legközelebbi eseményeink


Kiemelt párharc előtt a MEAFC U-18!

2016. január 21. (csütörtök) 12:50
Kiemelt párharc előtt a MEAFC U-18! Galló "B" csoportos rutinja a Békéscsaba ellen is sokat érhet! Fotó: AmbZolphoto

Veretlen junior csapatunk a Kiemelt Bajnokságba jutásért játszik bajnoki mérkőzést a Békéscsaba ellenében vasárnap a Körcsarnokban!

 

A MEAFC U-18-as csapata remekül szerepelt idén. Magabiztos meneteléssel  mind a 10 eddigi meccsüket – köztük a hazai rendezésű regionális döntőt is – megnyerték. Galló Márk vezette juniorjaink most a Békéscsaba „testén” keresztül csatlakozhatnak a legerősebb csapatokat tömörítő Kiemelt Bajnokság további küzdelmeihez.  Vasárnapi ellenfelünk 2 győzelemmel (Debrecen, Kőbánya) és 12 vereséggel zárta az alapszakaszt a legobbak között.  

A Junior bajnokság Kiemelt csoportjába jutásért  vívott párharc 1. mérkőzése Miskolcon, az Egyetemi Körcsarnokban lesz. A vasárnap esti találkozó 18:15-kor kezdődik.

 

Milen Vukicevic, vezetőedző: Most jön az igazi erőpróba, mert az eddigi legerősebb csapattal találkozunk. Én azonban bízom a játékosaimban, mert keményen és elszántan dolgoztak és megteremtették a lehetőséget, hogy egy miskolci fiatal kosárcsapat hosszú idő után újra a legjobbak között szerepelhessen.

 

 

A lebonyolításról:

A tavalyi év kadett és junior teljesítményei alapján az idei szezonra összeállított 16 kiemelt csapat területi elv alapján két nyolcas csoportba (kelet-nyugat) került beosztásra, melyen belül oda-visszavágós mérkőzések alapján döntötték el a helyezéseket.

A keleti és nyugati 1-4. a felsőházban folytatja, az 5-6. az alsóházban játszik tovább, a 7-8. helyezett pedig a regionális bajnokságok győzteseivel (MEAFC, Oroszlány, Sopron,Pécs) kuparendszerben játszik az alsóházban való szereplésért. A keresztjáték első mérkőzésén a regionális bajnokságból jövő csapat a pályaválasztó. A keresztjátékok győztesei (4 csapat) a Kiemelt Bajnokság Alsóházába jutnak, ahol két négyes csoportban játszanak tovább.

 

Keresztjáték az alsóházba jutásért:

PVSK-Pannonpower - Zsíros Akadémia Kőbánya

MEAFC - Békéscsabai KK

Soproni Tigrisek - Újpest Megyeri Tigrisek

OSE Lions - Elite-Basket Törökbálint

Hírarchívum

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

MEAFC SZAKOSZTÁLYOK
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály
Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály
Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Röplabda szakosztály
Tájfutó szakosztály Tenisz szakosztály
Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Bridzs szakosztály
MEAFC SZAKOSZTÁLYOK MEGNYITÁSA
Kosárlabda szakosztály Kézilabda szakosztály Labdarúgó szakosztály Úszó és vízilabda szakosztály Amerikai futball és Cheerleading szakosztály Bridzs szakosztály
Röplabda szakosztályTájfutó szakosztály Tenisz szakosztály Tollaslabda szakosztály Asztalitenisz szakosztály
Ez a weboldal sütiket használ. A honlap további használatával hozzájárulását adja a sütik használatához. További információk